RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Pasaules dīvaināko restorānu FOTO: Ēdieni tiek pasniegti tualetes podos

Pasaules dīvaināko restorānu FOTO: Ēdieni tiek pasniegti tualetes podos
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
KRUSTTEVS.COM · 10.12.2013. 14:03

Cilvēku izdomai nav robežu - ēdieni tiek pasniegti tualetes podos, kompāniju sastāda vairāki desmiti kaķu un var ēst bez maksas, ja klienta svars pārsniedz 350 mārciņas. Tādi un vēl daudzi citi traki restorāni atrodami pasaulē!

 

 "The Magic Restroom"

Šis Losandželosas restorāns piedāvā iespēju ieturēt maltīti, kas tiek pasniegta... Tualetes podā. Noteikti tiek rosināta apetīte!

 

 "Nyotaimori" 

Savukārt Japānā suši tiek piesniegts uz galda, kas izveidots kā puskaila dāma. Šīs ir īstas gastronomiskās izvirtības!

 

 "Cafe des Chats"

Parīzieši patiesi mīl kaķus, tāpēc šajā restorānā dzīvo un sanākušos viesus izklaidē vairāki desmiti kaķi. Jūsu zupā noteikti "nepeldēs" mats vai spalva - drīzāk tur būs vismaz pārītis kaķu!

 

 "Kayabukiya Tavern"

Šī Japānas restorāna apkalpojošā personālā ietilpst mērkaķi, kuri pilda viesmīļa pienākumus! Tie atnes salvetes, dvieļus un pieņem ēdienu pasūtījumus. Viss, kas jādara, ir jāsamaksā dzeramnauda sojas pupiņu veidā. Lai arī Japānā dzeramnaudas sniegšana ir apvainojums jebkurā nozarē, tomēr šie jestrie darbinieki uz lietām skatās savādāk. Ne kauna, ne goda!

 

 "Heart Attack Grill"

Ja klients sver vairāk kā 350 mārciņas, tad ēdiens ir bez maksas. Lieliski? Iespējams, bet restorāna nosaukums no angļu valodas tulkojas kā "Sirdstriekas grils". Ir iespēja pārdomāt. 

 

 "Dans le Noir? Paris"

Šajā Parīzes restorānā ir jāēd atrodoties pilnīgā tumsā. Tas uzlabojot garšas sajūtas un ļauj pilnvērtīgi izbaudīt maltīti.

 

 "Lainio Snow Village"

Šis restorāns atrodas Somijā un tajā praktiski viss ir no ledus. Ja soļanka vai frikadeļu zupa ir auksta, tad, šķiet, ka būtu jocīgi sūdzēties par to viesmīlim!

 

 "S'Baggers" 

Restorāns Vācijā, kas saviem viesiem ēdienu piegādā ar karuseļu palīdzību.

 

 "Disaster Cafe"

Šī kafejnīca saviem apmeklētājiem piedāvā iespēju paēst un izbaudīt 7.8 ballu spēcīgu zemestrīci bonusā. Ekstrēmi!

 

Atliek tikai izvēlēties! Labu apetīti!