RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Zagļu FOTO: Dienvidāfrikā vairāki paviāni veikli izlaupa dzīvokli

Zagļu FOTO: Dienvidāfrikā vairāki paviāni veikli izlaupa dzīvokli
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
KRUSTTEVS.COM · 11.12.2013. 15:41

Pēc bildēm var saprast, ka dzīvoklis 3. stāvā nav nemaz tik drošs. Šajā gadījumā vairāki nebēdnīgi paviāni pierāda, ka augstums viņus nebaida. Savukārt lielisko izrādi iemūžinājis Francijas fotogrāfs Sirils Ruso (Cyril Ruosso).

 

Šī operācija ilga aptuveni 30 minūtes. Pēc nozieguma veikšanas, nadzīgie laupītāji izrādīja savu guvumu, tostarp rotaļu lāci, kas bija lielāks par pašiem zagļiem. Viens no paviāniem vēlējās nomaskēties – tieši tāpēc tika nolaupīta arī gultas veļa!

 

 

43 gadus vecais fotogrāfs ceļoja uz Keiptaunu, lai bildētu dabu, tostarp mērkaķus. Skaidrs, ka ceļojuma mērķis ir izpildīts ar uzviju!

 

“Pirmajā brīdī tikai viens no paviāniem centās iekļūt dzīvoklī, viņš ar savu muti atvēra logu un uzreiz pēc tam vismaz vēl 10 sugas brāļi iesaistījās laupīšanā. Esmu bieži bildējis mērkaķus, bet es biju šokā! Vēl vairāk mani pārsteidza brīdis, kad viņi iznesa arī kādu rotaļu lāci,” - notikumu apraksta Sirils.

 

 

Interesanti, ka pats Ruso, aptuveni pēc pāris stundām, redzēja vēl vienu paviānu bandu, kuri naski darbojās šajā pašā dzīvoklī. Komandas darbs atmaksājas!

 

 

Redzams, ka zagļi nozieguma vietu nepameta ar tukšiem vēderiem!