RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Šausmas! No Krievijas aviokompānijas Transaero Airlines piedāvātajiem salātiem izrāpo zirneklis

Šausmas! No Krievijas aviokompānijas Transaero Airlines piedāvātajiem salātiem izrāpo zirneklis
Foto: instagram.com/djsmash
KRUSTTEVS.COM · 17.12.2013. 13:22

Viens no Krievijas populārākajiem dīdžejiem Andrejs Širmans, kurš vairāk pazīstams ar savu skatuves vārdu Dj Smash, lidoja ar Transaero Airlines reisu. Saņēmis pasūtītos salātus, viņu sagaidīja pārsteigums – no tiem izrāpojis zirneklis.

 

Andrejs nekavējoties iemūžinājis šo brīdi un bildi ievietojis savos Instagram un Tvitera kontos. Bildes aprakstā mūziķis rakstīja: “Lūk, kāds apburošs brīnums izrāpās no maniem salātiem!”

 

“Stjuarte atvainojās un piedāvāja man bezmaksas karstās uzkodas, bet nevarētu teikt, ka tajā brīdī man bija pārāk laba apetīte,” - ar savu piedzīvojumu dalās Andrejs. Savukārt Krievijas tabloīdam Lifenews, Dj Smash stāsta, ka pašā sākumā pat apsvēris domu apēst zirnekli, jo bijis ļoti liels izsalkums.

 

“Es gan pārdomāju, bet pēc tam piedāvāju, lai pati stjuarte atvainošanās vietā apēd šo kustoni,” - smejas Širmans.

 

Interesanti, ka Transaero Airlines apkalpošanas servisa pārstāvis tikai pēc 9 stundām reaģēja uz Andreja ierakstu sociālajos tīklos, atvainojoties un solot, ka pavisam drīz aviokompānijas VIP klientu servisa nodaļas vadītājs sazināsies ar mākslinieku un piedāvās kompensāciju.

 

Aviokompānijas preses sekretārs ar Tvitera starpniecību solīja, ka sazināsies ar atbildīgajiem pārtikas piegādātājiem un noskaidros problēmas iemeslus. Interesanti, ka viņš nepareizi uzrakstīja šo piegādātāju vārdus - oficiālā partnera Sky Chefs vietā minot Sky Chiefs. Tāpēc šķiet, ka skaidrības par to, kurš piegādā salātus ar zirnekļiem vismaz šim darbiniekam nav.