RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

FOTO: 12 slavenības, kuras ir atkarīgas no sociālajiem medijiem

FOTO: 12 slavenības, kuras ir atkarīgas no sociālajiem medijiem
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
KRUSTTEVS.COM · 03.02.2015. 09:45

Sociālajos medijos slēpjas liels spēks un tikai dažas zvaigznes pilnībā izmanto to radītās iespējas savas popularitātes vairošanā. Tomēr, pienāk brīdis, kad nevainīgā tvītošana sāk pārvērsties par nelielu apsēstību. 

 

1. Rihanna. 

Dziedātājai Tviterī seko 24 miljoni fanu, bet Facebook vēl vairāk... 85 miljoni pielūdzēju! Māksliniece zina, kas faniem patīk, tāpēc regulāri tiek publicēti pikanti pašportreti, tostarp ļaujot faniem ielūkoties savā - slavenības ikdienā! 

 

 

2. Mailija Sairusa

Ikviens, kurš seko kādam no Mailijas sociālo tīklu profiliem zina, kāpēc viņa ir tur. Skandalozi, seksīgi un nedaudz vulgāri - tāda ir Sairusas dzīve un viņa savās aktivitātēs ļauj iesaistīties arī faniem!

 

 

3. Selēna Gomeza

Viņa varbūt ir jauna, bet noteikti zina, ka slavas panākumu atslēga slēpjas sociālajos tīklos. Gomeza ļoti bieži promotē pati sevi un kompānijas, kas finansiāli atbalsta mākslinieces daiļradi. 

 

 

4. Džastins Bībers

Viens no pēdējā laikā visvairāk aprunātajiem māksliniekiem. Kāpēc tik daudziem kaitina Bībers? Viņa izpildītā daiļrade? Regulāra atrašanās dažādu pasaules mediju virsrakstos? Iespējams, bet drīzāk jaunieša kaitinošā aktivitāte sociālajos tīklos, kur ar apskaužamu regularitāti tiek publicēti video, foto un teksti, kas informē par dziedātāja aktivitāte. 

 

 

5. Eminems

Lai arī slavenais reperis neizskatās gluži kā tipisks sociālo tīklu vergs, tomēr statistika rāda pretējo - 83 miljoni fanu Facebook un 17 miljoni Tviterī. Varbūt viņš nav tik aktīvs kā jaunā paaudze, bet redzams, ka mākslinieks zina, kā efektīgi izmantot sociālos medijus.

 

 

6. Lady Gaga

Lēdija zina, ko viņas mazie monstriņi (Dziesma - Little Monsters) vēlas. Īpaši Tviteris, ko māksliniece reizēm pārvērš kā tiešraides blogu. Fani uzdod jautājumus un dziedātāja atbild, dažkārt pat tiek izveidota video tiešraide. 

 

 

7. Keitija Perija

Ir iemesls, kāpēc Keitija sociālajos tīklos ir populārākā starp slavenībām. Varbūt Perijas attiecības ar Džonu Maiersu ir beigušās, bet attiecības ar faniem turpinās un šķiet, ka tās tik drīz nebeigsies. 

 

 

8. Teilore Svifta

Kantrī un mīlas dziesmu guru Teilore Svifta ir ļoti gudra meitene. Saprotot, ka fani viņas karjeras izaugsmē ir svarīgākais, māksliniece ar viņiem komunicē katru dienu! Ar apskaužamu regularitāti tiek publicēta informācija, kas saistās ar Teilores ikdienu. Garlaicīgi nav!

 

 

9. Lil'Wayne

Reperis ir arī savu fanu fans! Itin bieži retvītojot lērumu savu pielūdzēju tvītu. Protams, šiem tvītiem jābūt par to, cik reperis ir lielisks mākslinieks, bet tomēr... Mazā Veina taktika sociālajos tīklos ir visai organiska un iedarbīga. 

 

 

10. Lebrons Džeimss

Ko maina pāris iegūti NBA čempiona tituli? Diezgan daudz, ja runājam par basketbolista sociālo tīklu tēlu. Pirms gredzenu iegūšanas Karalis Džeimss medijos bija visai liels delveris. Šobrīd gan neganto tvītu skaits ir mazinājies un Lebrons vairāk mēģina satuvināties ar saviem faniem, publicējot foto, video un ar basketbolu saistītus jokus. Iespējams, ģimenes pieaugums un... Vecums ir pie vainas, kas licis Džeimsam kļūt pieaugušākam. Vairs jau nav nekāds puišelis!

 

 

11. Elēna Didžerenesa

Viena no smieklīgākajām un ar lieliskāko humoru apveltītajām slavenībām šovbiznesā. Iespējams, tieši tāpēc viņa bija Oskaru balvu pasniegšanas vakara vadītāja. Elēnas Tviterī publicētie selfiji, kas uzņemti Oskaru apbalvošanas ceremonijā, lauza šīs tīklotavas retvītu rekordu. Viņa ir vienkārši piemīlīga!

 

 

12. Džimmijs Falons

Pārņēmis populārā vakara sarunu šova vadītāja stafeti no Džeja Leno, Džimmijs kļuva atpazīstams visā pasaulē. Tomēr pirmais, patiesi spēcīgais grūdiens slavas zenītā, bija viņa interesantā un smieklīgā valoda, joki un dažādi paraugdemonstrējumi, kas tika izpildīti tiešajā ēterā. Pēc tam tie tika izplatīti sociālajos tīklos, kas ieguva apbrīnojamu popularitāti.