RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Šausmu FOTO: Zviedrijā ģimene notvērusi 38 centimetrus lielu... Mutantu žurku

Šausmu FOTO: Zviedrijā ģimene notvērusi 38 centimetrus lielu... Mutantu žurku
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
KRUSTTEVS.COM · 27.03.2014. 12:01

Netālu no Stokholmas dzīvojošā ģimene piedzīvoja pamatīgu izbīli, kad ieraudzīja slazdā milzīgo žurku, kas ģimenes virtuvi bija pārņēmusi savā varā. Pirmās pazīmes, ka kaut kas nav kā vajag, parādījās tad, kad ģimenes kaķis pilnībā atteicās iet uz virtuvi...

 

Pēc tam, kad grauzējs tika notverts, Bengstonu-Korsasu ģimene to izmērīja - tā bija 15 collas jeb 38 centimetrus gara, neieskaitot asti. Žurka bija izgrauzusi tuneli starp koka paneli un betona sienu, iemitinoties tieši aiz trauku mazgājamās mašīnas.

 

Ģimene nebija atklājusi savu viesi, līdz bija laiks izņemt traukus no mazgājamās mašīnas. "Man bija bail, kad ieraudzīju to radījumu. Pārņēma tāds šoks, ka uzlecu uz galda," namamāte Signe Bengstona-Korsasa stāstīja Zviedijas medijiem.

 

Ģimene, kad ieraudzīja grauzēju, izvietoja peļu slazdu. Pēc tam pārbaudot, vai tas ir nostrādājis - viņus pārņēma nākamais šoks, slazds bija pazudis... Žurka izrādījās tik spēcīga, ka ar visu slazdu centās aizbēgt,  tomēr izsprūda starp grīdas dēļiem un nosmaka.

 

"Tā bija lielākā žurka, ko jebkad biju redzējusi, pie tam - tā bija labā formā. Spīdīgs kažoks un ļoti spēcīga," piebilda Signe.

 

Varbūt ir laiks pārbaudīt, kas šobrīd notiek jūsu virtuvē?