RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Jūrmalā meklēšanā izsludināts bārmenis. Sabiedrībai lūdz palīdzēt

Jūrmalā meklēšanā izsludināts bārmenis. Sabiedrībai lūdz palīdzēt
Foto: Klondaika.lv
KRUSTTEVS.COM · 09.05.2014. 16:04

Izklaides un atpūtas vieta “Klondaika” lūdz atrast pazudušu bārmeni! Viņam piemīt īpašs šarms un harizma, kas apbur ikvienu. Šī persona ilgojas pēc nopietna, bet reizē atraktīva un interesanta darba. Viņam patīk strādāt ar cilvēkiem un uzlabot garastāvokli arī cilvēkam ar visdrūmāko vaigu. Viņš prot arī uzklausīt citas personas. Dzirdēts, ka šī persona ļoti augstu novērtē iespēju vakarā pēc darba relaksēties jūras krastā, elpojot svaigu priežu meža gaisu. Zināms, ka viņa lielākā motivācija slēpjas vēlmē nepārtraukti sevi pilnveidot un pierādīt citiem, ka viss ir iespējams. Kaut kas dzirdēts?

 

Tautā mēļo, ka šī persona nebaidās pieņemt izaicinājumus. Ik reizi izdzirdot kādu personu sakām: “Tas nav iespējams!”, viņa acīm liek iedegties! Meklējamā persona ir apveltīta ar apbrīnojamu mērķtiecību un ambīcijām, tostarp spēju nesaprast, ko nozīmē vārds “nevarēt”. Ja jūsu prātā sāk ataust kādas pazīstamas ainas, bet īsti neesiet pārliecināti par savu minējumu, lūdzu, vēl papildus informācija. Tātad, mūsu meklētais cilvēks labprāt vēlētos:

 

- Pēc darba atpūsties un sauļoties;

- Saņemt lielu tējas naudu;

- Katru dienu vērot skaistāko saullēktu un saulrietu;

- Iegūt vienmērīgu iedegumu;

- Apkalpot Pasaules un Latvijas superzvaigznes;

- Attīrīt plaušas ar Jūrmalas tīro gaisu;

 

Neaizmirsti atzīmēt, ka mēs vienmēr esam bijuši par to, lai mūsu darbinieki ērti justos ikvienā brīdī, tāpēc piedāvājam arī nelielas papildus ekstras, kas būs kā salda pievienotā vērtība! Ja izvēlēsies strādāt pie mums, tad Jums būs unikāla iespēja darbu apvienot ar lietderīgo, kā arī Jūsu labsajūtai un komfortam mēs nodrošinām:

 

- Sauļošanās krēslu;

- Sauļošanās krēmu;

- Pludmales dvieli;

- Biļetes uz labākajiem koncertiem;

- Darbu stilīgākajā atpūtas vietā ar gaumīgāko interjeru;

 

Jūs, iespējams, izlasot šī cilvēka pazīmes, saskatiet sevi? Ieintriģējām? Esi gatavs pieņemt jaunu izaicinājumu savā dzīvē? Lieliski!

 

Sūti savu CV un motivācijas vēstuli uz e-pastu: personals@gmg.lv vai arī personīgi atnest. Mūsu adrese: Jūrmala, Jomas iela 40. Sazināsimies ar tiem kandidātiem, kuri tiks aicināti uz pārrunām.

 

PLAŠĀKA INFORMĀCIJA ŠEIT!