RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Singapūras iedzīvotāju sakož divmetrīgs pitons, kas bija paslēpies tualetes podā

Singapūras iedzīvotāju sakož divmetrīgs pitons, kas bija paslēpies tualetes podā
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 12.05.2014. 17:00

Singapūras mājsaimniece ieejot tualetē pēkšņi sajuta asas sāpes savā augšstilbā. Izrādījās, ka sāpju cēlonis bija... Divmetrīgs pitons, kas bija ieritinājies tualetes podā, no kurienes arī uzbruka sievietei.

 

34 gadus vecā Noraslinda Asat ieejot sava nama pirmā stāva tualetē, vispirms sadzirdēja burbuļošanas troksni un sekundi vēlāk arī plēsoņas zobus uz savas kājas. Pēc vairākiem neveiksmīgiem atbrīvošanās mēģinājumiem, Noraslindai izdevās tikt vaļā no čūskas sakodiena.

 

Asata kundze minēja, ka čūska bijusi nepilnus 2 metrus gara un resnumā sasniegusi viņas vīra apakšdelmas apjomu. Pēc neilga laika slimnīcā, kur viņa saņēma vairākas injekcijas, cietusī tika atbrīvota, tomēr pēc notikuma viņai ir pamatīgs šoks.

 

Pēc šaušalīgā atgadījuma ar čūsku, sieviete tagad baidās iet savas mājas tualetē, tā vietā viņa dodas uz dažādām publiskajām labierīcībām.

 

Jāpiezīmē, ka šī bija jau otrā reize, kad šāda veida rāpulis apmeklē Asatu ģimenes ligzdu. Iepriekšējo reizi gan čūska nobijās un paspēja aizmukt.