RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Latvijā tiks atvērts jauns kinoteātris

Latvijā tiks atvērts jauns kinoteātris
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 10.11.2014. 15:09

Igaunijas kinoteātru “Apollo” operatori šodien informēja, ka 2016. gadā grasās atvērt savu līdz šim lielāko kino kompleksu Rīgā jaunajā iepirkšanās un izklaides centrā “Akropolis”. Jaunajā kinoteātrī būs 9 zāles, un kopā tas spēs nodrošināt vairāk nekā 1200 sēdvietas.

 

 

“Kinoteātra atvēršana Rīgā ir loģisks solis mūsu kopējās biznesa paplašināšanas stratēģijas ietvaros, lai kļūtu par vadošo kinoteātru operatoru Baltijas reģionā dažu tuvāko gadu laikā,” saka kinoteātru “Apollo” izpilddirektors Mauri Dorbeks. “Kinoteātra atvēršana Latvijā ir mūsu pirmais, bet noteikti ne pēdējais projekts ārpus Igaunijas. Mēs pievēršam padziļinātu uzmanību kinoteātru tirgum un attīstībai šajā reģionā un aktīvi meklēsim aizvien jaunas iespējas sava kinoteātru tīkla paplašināšanai,” viņš piebilst.

 

Kinoteātris “Apollo” tiks atvērts Rīgā jaunajā tirdzniecības un izklaides centrā ”Akropolis”. Tam būs deviņas zāles un vairāk nekā 1200 sēdvietas. “Kinoteātris “Apollo” ir daudzsološs partneris jebkuram tirdzniecības un izklaides centram, jo mēs pacelsim kino skatīšanās kvalitāti jaunā līmenī visā Baltijas reģionā,” saka Dorbeks.

 

Jaunatvērtais kinoteātris Rīgā būs jau ceturtais, ko pārvaldīs “Apollo”. Šobrīd kompānijai pieder divi kinoteātri Igaunijā, no kuriem viens atrodas iepirkšanās centrā “Solaris” Tallinā, tam ir septiņas zāles un 1600 vietu; otrs ar trīs zālēm atrodas kūrortpilsētā Pērnavā. Pagājušajā nedēļā “Apollo” paziņoja, ka 2015. gada beigās plānots arī Tallinā atvērt vēl vienu kinoteātri – tam būs sešas zāles, kurās kopumā būs iespējams uzņemt gandrīz 800 cilvēku.