RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

VIDEO: Apsardzes darbinieki lielveikalā nežēlīgi izturas pret pensionāri

VIDEO: Apsardzes darbinieki lielveikalā nežēlīgi izturas pret pensionāri
Foto: Tv3play.lv
KRUSTTEVS.COM · 11.11.2014. 12:06

Kāda lielveikala apmeklētājus satraucis incidents, kura laikā vesels bars pašvaldības policistu un apsardzes darbinieku esot centušies no veikala izvilkt ārā sievieti cienījamos gados, vēsta portāls Apollo.lv.

 

Aculiecinieki raidījumam "Bez Tabu" stāsta, ka sievietei esot bijis pāri 60, viņiem neesot šķitis, ka sieviete varētu kaut kā apdraudēt apkārtējos. Apsardze un policisti esot sievieti nogāzuši gar zemi un sākuši vilkt ārā no lielveikala telpām. Neviens no aculieciniekiem nezināja, kāds ir pensionāres aizturēšanas iemesls.

 

Veikala apsardzes pārstāvji raidījumam pastāstīja, ka divas kundzes cienījamos gados pie veikala atradušās alkohola reibumā. Apsardze sievietēm aizrādījusi par alkohola lietošanu, taču viņas devušās iekšā lielveikalā. Pēc tam apsardzes darbinieki tikuši dažādi aizvainoti. Apsardze izsaukusi pašvaldības policiju.

 

Policijas darbinieki veikuši ar sievietēm pārrunas. Taču abas sievietes sākušas uzvesties neadekvāti - viena no viņām sākusi dziedāt, otra - mest pa grīdu kūleņus. Policijas darbinieki paziņojuši, ka sievietes tiks nogādātas policijas iecirknī. Viena no viņām  uz to reaģējusi, nokrītot uz zemes un kliedzot pēc palīdzības. Policijas un apsardzes darbinieki aizveduši sievieti uz policijas automašīnu.

 

VIDEO: TV3play.lv