RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

10 lietas, kas jāzina pirms seriāla Atriebība jaunās sezonas

10 lietas, kas jāzina pirms seriāla Atriebība jaunās sezonas
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 01.12.2014. 16:20

Neviens šajā dzīvē nevar būt pasargāts no kāda nelabvēļa ļaunajiem nodomiem jeb 1.decembrī TV ekrānos atgriežas viena no skatītākajām TV drāmām pasaulē un Latvijā - „Atriebība”. 

 

Ja domājat, ka spriedzes un drāmas pārpilnajā seriālā „Atriebība” viss jau ir skaidrs, tad jūs maldāties. Jaunajā, 4.sezonā kaislības sitīs vēl augstāku vilni nekā iepriekš.

 

Vietne ibtimes.com ir apkopojusi desmit lietas, kuras ir jāzina par „Atriebības” 4.sezonu. Izlasiet, un jūs gluži kā Emīlija Torna (Emīlija Vankempa) būsiet soli priekšā pārējiem:

 

1. 4.sezonas pirmajā sērijā Emīlija rīko grandiozu ballīti

Pirmajā sērijā Emīlija rīkos grandiozu pārsteiguma ballīti. Viņa nejauši uz savas skaistās kleitas izlies šampanieti, un tas būs īstais brīdis Viktorijai (Madelēne Stova), lai savu neveiksmi pārvērstu efektīvā ierocī.

 

Ja atceramies, 3.sezonas noslēgumā pēc Emīlijas sitiena ar lāpstu Viktorija attapās psihiatriskajā slimnīcā. Piesieta pie gultas, viņa spēja tikai skaļi kliegt, ka Emīlija ir Amanda Klārka. Tomēr tad abas vēl nezināja, ka Deivids Klārks ir dzīvs. Deivida turpmākās gaitas mēs uzzināsim 4.sezonā.

 

2. Viktorijai ir jauna draudzene

Ieslodzīta un sazāļota psihiatriskajā slimnīcā Viktorija atrod draudzeni Filisu (Jardlija Smita). Lai gan - 1.sērijas noslēgumā abas istabas biedrenes saplēšas.

 

3. Viktorija izglābjas no ieslodzījuma

Viktorija ir ieslodzīta kopā ar citiem garīgi slimiem cilvēkiem, tomēr viņa nedomā padoties. Madlēnas Stovas atveidotā dāma vienmēr atradīs risinājumu. Un pēc tam - viņa būs gatava atriebties savai pāridarītājai Emīlijai.

 

Viktorija tiešām ir pastrādājusi šausmīgas lietas, skaidro drāmas izpildproducents Ārons Herberts. Viņa ir „traki aizraujošs” tēls. Tomēr ik reizi, kad Viktorija būs gatava atriebties, Emīlija atkal būs soli priekšā.

 

4. Draugi vienmēr palīdz

Kā Viktorija izkļūs no slimnīcas? Iespējams, viņai palīdzēs jauniegūtais draugs Edvards Alvaress (Nestors Serans). Pārsteidzoši, bet valdonīgais un apķērīgais policijas šefs Alvaress nostāsies Viktorijas pusē.

 

„Edvards ir Viktorijas draugs, viņš ir spēcīgs atbalsts brīdī, kad tas ir visvairāk nepieciešams. Mums patīk ideja, ka Viktorijai ir aizmugure arī tiesībsargājošajās iestādē,” intervijā „TVLine” atzina otrs drāmas izpildproducents Sunils Najars

 

5. Emīlijas tumšā puse jeb kas ir Amanda Klārka?

Nē, tas nebūt nenozīmē, ka viņa no gaišmates pārtaps brunetē. Producenti apgalvo, ka Emīlija jaunajā sezonā būs kā ievainots zvērs. Viņa sāks apjaust, kas patiesībā ir Amanda Klārka un ko viņa apkārtējiem nozīmē. Tā vietā, lai kā parasti bēgtu no problēmām, galvenā varone arī 4.sezonā meklēs patiesību.

 

6. No pagātnes nevar aizbēgt

Seriāla „Atriebība” 4.sezonā sastapsim arī jaunu varoni – senu Amandas draudzeni Kristelu Čandleri. Viņa ciemojas Hemptonā un, starp citu, arī reiz bijusi striptīzdejotāja.

 

7. Džeks kļūs mežonīgāks

Džeka lomas atveidotājs Niks Velčers šā gada ATX festivālā faniem pavēstīja, ka jaunajā „Atriebības” sezonā viņa varonis vairs nebūs balts un pūkains. Aktieris atzina, ka Džekam būs brīžiem jāpārkāpj sev pāri. Viņš vēlēsies taisnības uzvaru, taču jūtas pret Emīliju visu tikai sarežģīs.

 

8. Emīlijai vēlreiz iemīlēsies

Eidens tika nogalināts teju vakar, tomēr „TVLine” ziņo, ka „Atriebības” jaunajā sezonā ieradīsies vīrietis, kura priekšā Emīlija tiešām nosarks. Tas būs Džeka bērnības draugs, kuru pēc dienesta armijā nomoka pēctraumatiskais stress. Pēc drauga ieteikuma, ka vides maiņai ir labvēlīga ietekme, viņš nolemj pārcelties uz patstāvīgu dzīvi uz Hemptonu. Eidens iepazīsies ar visiem, protams, arī ar Emīliju.

 

9. Atmiņas par Eidenu ir dzīvas

Eidens ir miris, taču atmiņas par viņu ir dzīvas. Jaunā vīrieša klātbūtne būs jūtama visu 4.sezonu, apgalvo producenti. „Viņš bija svarīgs, tādēļ atmiņas par Eidenu mēs noteikti iestrādāsim jaunajās sērijās,” sacīja drāmas veidotāji. „Viņš ļoti atbalstīja Emīliju brīdī, kad neviens cits to nespēja.”

 

10. Deivida stāsts

Tagad mēs visi zinām, ka Deivids Klārks ir dzīvs. Ko tas nozīmē populārās drāmas 4.sezonā? Kā atzīst producenti, Deivida augšāmcelšanās Hemponā radīs īstu drāmu.

 

„Devids Klārks radīs daudz problēmu! Viņš ir krustpunkts, kurā tiekas divas sievietes un divas nīstākās naidnieces – Amanda un Viktorija!”

 

Intrigas un negaidīti pavērsieni drāmas „Atriebība” jaunākajā, 4.sezonā, skaties TV kanālā „FOX Life” pirmdienās, plkst. 20.00, sākot ar 1.decembri!