RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Fiskars iepazīstina ar Ziemassvētku dāvanām īstiem vīriešiem

Fiskars iepazīstina ar Ziemassvētku dāvanām īstiem vīriešiem
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 12.12.2014. 17:09

Ja ierastās dāvanas Ziemassvētkos Tev ir apnikušas un nešķiet piemērotas dāvināšanai vai saņemšanai, tad Fiskars var piedāvāt vairākus praktiskus un pārsteidzošus risinājumus pat visprasīgākajām vēlmēm.

 

Šajos Ziemassvētkos Fiskars piedāvā noderīgas dāvanas īstiem vīriešiem gan ziemai, gan pavasarim, tostarp īpašu, eleganti iesaiņotu, cirvja dāvanu komplektu baltā krasā, kā arī lielisku X7 izdzīvošanas komplektu, kas paredzēts garajiem ziemas izbraucieniem ar automašīnu.

 

Cirvja dāvanu komplekts sastāv no tērauda cilindra, kurā ievietots īpaša izlaiduma universālais cirvis ar baltu kātu, kas ir ideāli piemērots iekura sagatavošanai, Ziemassvētku bluķa saciršanai un citiem viegliem malkas sagatavošanas darbiem iekštelpās. Tāpat komplektā iekļauts Red Dot apbalvojumus ieguvušais Xtract cirvju un asmeņu asināmais, lai nodrošinātu cirvja asmens asumu, kamēr Fiskars darba cimdi aizsargās rokas un nodrošinās labu satvērienu. Arī cimdi un asināmais tiek piedāvāti īpašā Ziemassvētku izlaiduma baltajā krāsā.

 

Neaizvietojamais sabiedrotais dodoties ceļā

 

Automašīnai paredzētais Fiskars X7 cirvju izdzīvošanas komplekts ietver parocīgu X7 cirvi, kā arī vēl divus ārkārtīgi noderīgus griešanas darbarīkus – Xtract dārza zāģi un Fiskars K40 nazi ar fiksētu asmeni. Uzticama konstrukcija, kurā apvienoti rūdīta nerūsējošā tērauda asmeņi ar praktiski neiznīcināmiem Fibercomp spaliem un rokturiem, kas padara šos darbarīkus par pastāvīgiem sabiedrotajiem izbraucienos ar automašīnu neskaitāmus gadus. Darbarīku izdzīvošanas komplekts tiek piedāvāts gaumīgā auduma iesaiņojumā, kuru iespējams uzglabāt bagāžas nodalījumā vai pat velosipēda somā.