RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Šovakar LTV1 ēterā tiks demonstrēts pēdējais šīs sezonas Eksperti dīvānā raidījums

Šovakar LTV1 ēterā tiks demonstrēts pēdējais šīs sezonas Eksperti dīvānā raidījums
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 17.12.2014. 11:14

Trešdien, 17.decembrī, plkst.19:15, Latvijas televīzijā (LTV1) būs skatāms pēdējais šīs sezonas raidījums „Eksperti dīvānā”. Nepilnu divu mēnešu laikā, dalībnieki kopumā noskatījās 38 dažādas TV pārraides un raidījumus, kopumā pavadot aptuveni 19 200 minūtes jeb 320 stundas pie TV ekrāniem.

 

„Caur strīdiem, smiekliem un asarām mūsu eksperti godprātīgi un patiesi šo sešu nedēļu laikā vērtēja aktuālos notikumus Latvijā un pasaulē, kino klasiku un ne to vien. Raidījuma dalībnieku viedokļos var ieklausīties vai tos ignorēt, tos var pieņemt vai nosodīt, bet pie televizora ekrāniem mēs visi esam „Eksperti dīvānā”,” atzina raidījuma producente Ilze Jansone.

 

Pēdējā raidījumā dalībnieki vērtēs:

  • Raidījuma „4.studija” sižetu par peldētājiem ziemā

  • „Panorāmas” video par Latvijas iedzīvotāju saziedoto Ukrainas konfliktā cietušajiem bērniem

  • LTV Kultūras ziņu sižetu par gatavošanos Eiropas Kino balvas pasniegšanas ceremonijai

  • Raidījuma „Sastrēgumstunda” gatavotos materiālus par iespējamo skolotāju atalgojuma publiskošanu

  • Video materiālu par nacionālā filmu festivāla „Lielais Kristaps” noslēguma ceremoniju

  • Apsveikuma raidījumu „Daudz Laimes!”

 

Vispozitīvākās emocijas „Eksperti dīvānā” dalībniekiem radīsies skatoties apsveikuma raidījumu „Daudz laimes!” - vairums atklās - „cik sevi atceros, tik ilgi ir šis raidījums.”. Komplimentus saņems raidījuma vadītāja Esmeralda Ermale un vairāki dalībnieki atzīs, ka labprāt šajā raidījumā saņemtu sev adresētu apsveikumu. Draugiem.lv kompānijas jauniešiem radīsies tik liela interese par redzēto, ka viņi pat zvanīs uz izziņas dienestu, lai noskaidrotu, cik maksā apsveikuma ievietošana raidījumā. Turpretī daži dalībnieki norādīs, ka „Daudz laimes!” ir vecmodīgs raidījums un apsveikumi skanot kā bēru runas.

 

Savstarpējās diskusijas rosinās sižets par saziedoto Ukrainas konfliktā cietušajiem bērniem - izskanēs viedoklis, ka iedzīvotāji labāk būtu palīdzējuši mūsu valsts bērniem un tika tad domājuši par palīdzības sniegšanu ārvalstīs cietušajiem.

 

Tikpat dažādi viedokļi būs skatoties raidījumu „Sastrēgumstunda” - katrs izteiks savu subjektīvo redzējumu par to, vai būtu jāpublisko skolotāju darba samaksas lielums.

 

Dalībniekus sajūsminās arī redzētais „4.studijas” sižets par cilvēkiem, kuri ziemas laikā lec āliņģī un nodarbojas ar peldēšanu.

 

Atzinīgus vārdus saņems kino festivāla „Lielais Kristaps” rīkotāji, turpretī daži dalībnieki nevarēs saprast, kādēļ uz filmu apbalvošanas pasākumiem tiek aicināti daži televīzijas raidījumu vadītāji.

 

Šovakar noslēgsies pirmā raidījuma „Eksperti dīvānā” sezona - šo sešu nedēļu laikā arī dalībnieku dzīvē norisinājušies katram svarīgi notikumi - mazā Ortija no Mārupes pirmo reizi skaidri pateica vārdu “mamma”, Tukuma ģimenes Undīne tika pie jauna skrituļdēļa, bet mākslas zinātniece Sīle nodeva grāmatas manuskriptu. Alex piedalās motofrīstaila šovā Indonēzijā, savukārt Alvis ar Mārtiņu aizvien turpina meklēt savas ideālās sievietes.

 

Atgādinām, ka izklaidējošo raidījumu „Eksperti dīvānā” var vērot trešdienās, plkst.19.15, LTV1. Raidījumā piedalās septiņas dažāda vecuma draugu kompānijas un ģimenes - ierindas skatītāji un katru nedēļu vērtē Latvijā pieejamo televīziju populārākos raidījumus.

 

Sekot līdzi raidījuma „Eksperti dīvānā” aktualitātēm var: www.draugiem.lv/ekspertidivana un citos sociālajos tīklos ar #ekspertidivana