RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Šīs nedēļas horoskops (9.- 15.februāris) - daudz iekšējas enerģijas

Šīs nedēļas horoskops (9.- 15.februāris) - daudz iekšējas enerģijas
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 09.02.2015. 06:17

Nedēļas lietišķā horoskopu apkopojums visām zodiaka zīmēm no 9. līdz 15. februārim, vēsta portāls BNN.lv. 

 

#AUNS Beidzot visas skriešanas ir galā un tu vari sākt pievērsties savas apkārtējās vides un arī iekšējo emociju sakārtošanai  Šonedēļ vari atklāt/saprast ko tādu, kas sen jau nodarbinājis tavu prātu! Vismaz beidzot kaut kāda skaidrība!

 

#VĒRSIS Liekas, tik daudz kas jādara, bet visums par tevi rūpējas – saņemsi lērumu palīdzības, tāpēc vakaros varēsi “atlaist!” Šonedēļ visas nedēļas garumā gan vari izjust tādu nedrošības sajūtu! Gūzma uzdevumu tevi sagaida, tāpēc nāksies vien saņemties! Tu to vari!

 

#DVĪŅI Ir jāmāk palaist vaļā veco – liksies, jā, bet vēl jau var izmantot, tomēr vēlāk sapratīsi, ka tevi jau gaida kas labāks!  Laba nedēļa, lai kaut ko pamainītu vizuāli! Un ļaujies plūsmai un idejām – jo mazāk iespringsi, jo vairāk lietas notiks tev par labu!

 

#VĒZIS Šonedēļ jutīsies labāk nekā visa iepriekšējā mēneša laikā kopā! Tāpēc dodies ārā no mājas, esi kopā ar mīļajiem un dalies savā enerģijā!  Savas bažas un problēmas vajadzētu uzlikt “uz papīra” – tas palīdzēs redzēt visu kopumā un saprast kā virzīties tālāk!

 

#LAUVA Varbūt šķiet, ka šis cilvēks to nav pelnījis, bet vajag piedot tiem, kas tev darījuši pāri – ne jau viņu, bet sevis dēļ! Jau no paša nedēļas sākuma vari just, ka lietas neiet tieši tā kā vēlētos, bet tas tevi motivēs tikai censties un darīt vēl jo vairāk…

 

#JAUNAVA Šonedēļ tu vari atļauties nedaudz aizmirsties no ikdienas un, ja tas ir iespējams, kārtīgi izrunāties ar pareizo cilvēku! Šī nedēļa ir kā radīta, lai strādātu ar sevi un savām sajūtām – nevis fiziski bet vairāk strādājot “iekšēji”!

 

#SVARI Šonedēļ  jutīsi, ka daži nav tajā labākajā omā, un nē, šī nav tā reize, kad tas ir jāignorē, bet gan tev ir jāpalīdz viņiem!  Būs pietiekami lietišķs/a, lai padarītu daudz labu lietu un savu laiku iztērētu pietiekami lietderīgi! Iedvesmosi citus…

 

#SKORPIONS Jutīs nelielu besīti, dēļ visiem pienākumiem un notikumiem; labākās zāles pret to – šajās brīvdienās kārtīgi iztrakoties!  Metīsi piesardzību pie malas, lai beidzot mestos cīņā par savām vēlmēm! Un pareizi ir – malā sēžot neko savādāk nepanāksi!

 

#STRĒLNIEKS Pat nedomā tagad, savās brīvdienās, strādāt, pietiek (par nedēļas beigām runājot)! Šonedēļ vispār ārā no mājas jādodas vairāk un visu aizmirsti, izbaudi kompāniju! Ja gribās savā ikdienā/dzīvē ko mainīt, tad paļaujies uz saviem instinktiem un sajūtām – tās tevi aizvedīs pareizā virzienā!

 

#MEŽĀZIS Šonedēļ no tevis pilnīgi staros šarmantums un seksapīls, tie, kas būs tev līdzās, viennozīmīgi būs ieguvēji! Citi negribēsi darīt to, ko viņiem saka! Neizrādi citiem savu noskaņojumu, citādi kāds to var izmantot savā labā…

 

#ŪDENSVĪRS Šīs nedēļas moto ir miers un harmonija, tomēr būs atsevišķi indivīdi, kas gribēs to pabojāt – neļauj viņiem to! Vari iegūt iedvesmas devu, lai beidzot spertu kādu vairāk vai mazāk lielu un būtisku soli! Saņemies un izdari to!

 

#ZIVIS Radīsies dažādi kārdinājumi, kuriem paklausot, šoreiz, nekas slikts nenotiks, tomēr atceries, ka visam ir savs mērs!  Nedēļas laikā  paļausies uz saviem instinktiem, lai arī priekšroku dotu citādākam ceļam! Bet īsti izvēles nebūs – instinkti glābs!