RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

VIDEO: Šodien pirmizrāde aizliegtajam PSRS laiku trillerim "Bērns Nr.44"!

VIDEO: Šodien pirmizrāde aizliegtajam PSRS laiku trillerim
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 16.04.2015. 09:24

Šodien, 16. aprīlī, Kinoblogeri rīko īpašu pirmizrādes seansu stindzinošajam trillerim "Bērns Nr.44" par sērijveida slepkavas medībām Staļina laiku PSRS, kurā "noziedzība nepastāvēja". Filmu jau paspēja aizliegt Krievijā par it kā "vēstures faktu sagrozīšanu", tapēc vēl jo interesantāk, ko tādu safilmēja tās autori!

 

Politiski uzlādētais trilleris pulcējis vērienīgu aktieru buķeti - Toms Hārdijs, Gerijs Oldmens, Vincents Kassels, Nūmī Rapasē, Džeisons Klārks, Džoels Kinemans un citi, kurus paša sera Ridlija Skota vadībā uzfilmējis talantīgais zviedrs Daniels Espinosa ("Slepenā mītne"). Filmas treileri skatīt zemāk esošajā video!

 

Filma balstīta uz tāda paša nosaukuma Roba Toma Smita starptautiski atzītu bestselleru, kuru, kopā ar pārējām triloģijas grāmatām, jau iespējams iegādāties pirmizrādes atbalstītāja "Jānis Roze" grāmatnīcās!

 

Īpašajā pirmizrādes seansā par šo interesanto vēstures periodu mums pastāstīs vīri no "Vēstures izpētes un popularizēšanas biedrības", seansu atbalsta A/S "Aldaris", kā arī "Jānis Roze" grāmatnīcas, "Lieliska Dāvana" un kafejnīcu tīkls Coffee Inn. Kā vienmēr - pirmizrādei izveidots arī spīdošs Harija Grundmaņa plakāts, šoreiz PSRS aģitācijas plakātu stilā! 

 

Tik drūmā un lietainā dienā - tikai uz kino! Filmas seanss 19:40, k/t Kino Citadele: https://www.forumcinemas.lv/Websales/Show/216136/