RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Aptauja: vairākums sieviešu vēlētos vīrieša paša audzētus ziedus

Aptauja: vairākums sieviešu vēlētos vīrieša paša audzētus ziedus
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 20.04.2015. 10:19

Vairāk nekā puse Latvijas sieviešu atzinušas, ka labprāt no vīriešiem saņemtu viņu pašu audzētus ziedus, liecina dārza preču internetveikala „Bakker” jaunākā aptauja.

 

Atbildot uz jautājumu, vai jūs vēlētos saņemt dāvanā no vīrieša viņa paša audzētus ziedus, 67,2% daiļā dzimuma pārstāvju atbildēja apstiprinoši. Turklāt 76% aptaujāto sieviešu atzina, ka labprāt saņemtu arī pašu vīriešu lasītus ziedus, bet tikai 10,9% teica, ka šādas dāvanas nekāro.

 

Savukārt tikai 21,7% aptaujāto vīriešu minēja, ka pēdējo divu gadu laikā ir dāvinājuši sievietēm pašu audzētus ziedus, bet vairākums jeb 39,1% atzina, ka nav iepriecinājuši sievietes ne ar pašu audzētiem, ne lasītiem ziediem.

 

Vairākums aptaujāto sieviešu jeb 25,5% pauda, ka vislabprātāk dāvanā no vīriešiem gribētu saņemt rozes. Ziedu karalienei priekšroku dod arī vīrieši – lielākā daļa jeb 34,6% stiprā dzimuma pārstāvju atklāja, ka rozes dāvina sievietēm visbiežāk.

 

Uz jautājumu, cik reižu pēdējā gada laikā esat dāvinājis ziedus sievietēm, lielākā daļa respondentu vīriešu jeb 39,1% atbildēja, ka dāvina ziedus 1–5 reizes gadā.

 

Taujāti, kādos gadījumos viņi dāvina ziedus sievietēm, vairākums jeb 26,5% aptaujāto vīriešu minēja, ka to dara sievietes dzimšanas dienā.

 

Savukārt vairākums jeb 30,9% respondentu sieviešu „Bakker“ aptaujā minēja, ka vēlētos ziedus no vīrieša saņemt vismaz reizi mēnesī.

 

Vaicātas, kādos gadījumos vēlētos saņemt dāvanā ziedus no vīrieša, vairākums jeb 23,9% daiļā dzimuma pārstāvju atbildēja, ka ziedus gribētu saņemt vienkārši tāpat, bez īpaša iemesla.