RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Noskaidrota Latvijas labākā biroja administratore 2015

Noskaidrota Latvijas labākā biroja administratore 2015
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 19.05.2015. 17:21

Konkursā „Latvijas labākā biroja administratore 2015” ir uzvarējusi bankas „Nordea” biroja vadītāja Elīna Sprudzāne, kas saņēmusi lielāko atbalstītāju balsu skaitu un žūrijas augstāko vērtējumu par dažādiem izveicības un profesionalitātes uzdevumiem, pavēstīja konkursa organizatora biroja preču izplatītāja „Officeday Latvia” pārstāve Ieva Ostrovska.

 

Otrajā vietā ierindojusies uzņēmuma SIA „Amber Games” biroja administratore Marina Ārmane, trešajā – uzņēmuma „Cabot Latvia” biroja administratore Santa Knostenberga un ceturtajā - Ropažu novada pašvaldības biroja vadītāja Dace Malnača.

 

Konkursa noslēguma pasākums, kurā sumināja konkursa pusfinālistes un uzvarētājas, pirmdien, 18.maijā, norisinājās viesnīcā „Port Hotel”, Ādažu novadā.

 

„Kolosāli. Paldies maniem mīļajiem kolēģiem, kuri mani lutināja konkursa laikā,” prieku pauda pirmās vietas ieguvēja Elīna Sprudzāne.

 

Kopumā konkursā piedalījās 69 biroja administratores, bet par viņām tika nodotas kopumā 26 503 balsis.

 

„Esam gandarīti par lielo balsošanas aktivitāti konkursā, kura mērķis bija akcentēt biroja administratora profesijas nozīmīgumu. Pateicamies uzvarētājām un visām pārējām dalībniecēm par dalību šajā sacensībā, kas šogad bija īpaši aizraujoša un sīvas cīņas pārpilna,” sacīja žūrijas pārstāve, Dr.oec. Ieva Kalve.

  

Konkursa uzvarētāja un pārējās finālistes saņēma vērtīgas balvas. Visas pirmo triju vietu ieguvējas dosies pilnībā apmaksātā braucienā uz „Officeday” starptautisko biroja preču izstādi Viļņā, kur viņas gaida tikšanās ar Igaunijas un Lietuvas konkursa uzvarētājām, izstādes apmeklējums, īpaša izklaides programma un vairāki pārsteigumi. Turklāt 1. vietas ieguvēja balvā saņēma planšetdatoru „HP Stream 8 5900ny”, bet 2. un 3. vietas ieguvējas tika pie dāvanu kartes 70 eiro vērtībā pirkumiem veikalā „Next”. Organizatori bija sarūpējuši  balvas arī pārējām dalībniecēm, kā arī finālistu kolēģiem un vadītājiem.

 

Piedalīties konkursā, kas Latvijā norisinājās jau ceturto gadu, varēja gan pašas dalībnieces, gan jebkura cita persona, aizpildot reģistrācijas formu vietnē www.birojaadministratore.lv.

 

Pagājušajā gadā konkursā „Labākā biroja administratore” 85 dalībnieku konkurencē uzvaru izcīnīja SIA „Maximus Capital Management” administratore Anna Tutina.