RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Skolēniem dota iespēja vasaras brīvlaiku pavadīt „Bērnu universitātes” bezmaksas nodarbībās

Skolēniem dota iespēja vasaras brīvlaiku pavadīt „Bērnu universitātes” bezmaksas nodarbībās
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 29.06.2015. 16:42

Vasaras brīvlaikā liela rosība „Mammamuntetiem.lv” radītajā „Bērnu universitātē”! Bērniem ir iespēja bez maksas apmeklēt četras dažādas aizraujošas nodarbības – mākslas, dabas pētnieku, princešu un naudas studijas.

 

Lai vasaras brīvlaikā nebūtu jāgarlaikojas mājās, „Bērnu universitāte” organizē bezmaksas nodarbības sākumskolas vecuma bērniem – ar iespēju jautri pavadīt laiku un iemācīties ko jaunu visas vasaras garumā. Pusotru stundu garajās nodarbībās bērni ne tikai apgūst dažādas iemaņas un zināšanas par visādiem tematiem, bet arī iepazīstas ar jauniem draugiem, attīstot savas komunikācijas prasmes.

 

Šajā vasarā bērni var apmeklēt četras programmas – mākslas, dabas pētnieku, princešu un naudas studijas, kuras vada četri pedagogi no izglītības programmas „Iespējamā misija”. „Mākslas studijas” vada skolotājs un karikatūrists Bruno Bahs, kas bērniem māca ikdienišķajā saskatīt neparasto. „Princešu studijās” kolorītā Ella Ruicēna mazajām jaunkundzēm stāsta par etiķeti un kopā darina rotas, spēles un dažādus dekorus. „Iespējamās misijas” skolotājs Oskars Līkops, praktiski darbojoties, bērniem palīdz izprast sarežģītās norises dabā.

 

„Mammamuntetiem.lv” sadarbībā ar AS „Swedbank” ir izveidojuši finanšu pratības nodarbības – „Swedbank naudas studijas bērniem”. Tās vada „Iespējamās misijas” skolotāji Agnese Slišāne un Kristaps Auzāns. „Swedbank naudas studijas bērniem” būs iespēja apmeklēt arī 3.jūlijā izbraukuma nodarbībā Cēsīs, sarunu festivālā „LAMPA”. Piesakies izbraukuma nodarbībai, rakstot uz e-pasta adresi: laura@mammam.lv.

 

Vairāk informācijas par „Bērnu universitāti” un pieteikšanos nodarbībām meklē www.bernuuniversitate.lv.