RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Statoil paplašina pašapkalpošanās dzērienu klāstu ar saldējuma kokteiļiem

Statoil paplašina pašapkalpošanās dzērienu klāstu ar saldējuma kokteiļiem
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 20.07.2015. 14:09

Desmit Statoil Fuel & Retail degvielas uzpildes stacijās ieviests jauni saldējuma kokteiļu pašapkalpošanās automāti, kas ir pirmie šāda veidi automāti Latvijā. Aukstie dzērieni pieejami četrās garšās – vaniļas, zemeņu, mango un banānu.

 

„Mūsu veiktā aptauja rāda, ka katrs trešais klients Statoil stacijas apmeklē plašā uzkodu un dzērienu klāsta dēļ. Tāpēc likumsakarīga ir sortimenta paplašināšana ar saldējuma kokteiļiem, kas lieliski papildina mūsu kafijas konceptu kā alternatīva karstās vasaras dienās,” stāsta Statoil Fuel & Retail Latvia veikala preču un pakalpojumu attīstības direktors Gatis Pavārs.

 

Šie ir pirmie pašapkalpošanās saldējumu kokteiļu automāti Latvijā, kuros kopumā Statoil investējis ap 200 000 EUR. Kā liecina pārdošanas rezultāti, klienti augstu novērtējuši mūsu piedāvājumu, par iecienītāko kokteiļa garšu šobrīd kļuvusi zemeņu. Pārdošanas rezultāti arī parāda, ka kokteiļu pārdošana palielinās dienās, kad paaugstinās vidējā gaisa temperatūra, taču arī vēsākajās dienās kokteiļu pieprasījums ir stabils.

 

Saldējuma kokteiļi ir pieejami Statoil degvielas uzpildes stacijās Rīgā – Krasta ielā, Kurbada ielā, Imantā, Sarkandaugavā, Mīlgrāvī, VEF, Pļavniekos, Purvciemā, kā arī divās degvielas uzpildes stacijās ārpus Rīgas – Kandavā un Jēkabpilī. Tāpat tie pieejami stacijās, kur jau pirms vairāk nekā gada tika ieviesti PolarPop dzērienu automāti – Juglā, Vienības un Ulmaņa gatvēs.