RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

INVESTĒJOT AP 1,3 MILJONIEM EIRO, TIRDZNIECĪBAS CENTRĀ “DOMINA SHOPPING” ATKLĀTI VĒL 9 JAUNI VEIKALI


Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 04.07.2017. 15:58

Ar mērķi kļūt par vēl funkcionālāku un uz pircēju vajadzībām orientētu iepirkšanās vietu, tirdzniecības centrā (t/c) Domina Shopping šī gada maijā un jūnijā ir būtiski paplašināts veikalu klāsts. Tagad t/c apmeklētājiem ir pieejams vēl plašāks apģērbu, juvelierizstrādājumu un ēdināšanas pakalpojumu sortiments. Kopējās investīcijas, kas ieguldītas jauno veikalu atvēršanā, ir ap 1,3 miljoniem eiro. 

 

Papildu vairāk nekā 25 jaunajiem veikaliem, kas t/c Domina Shopping rekonstruētajā daļā tika atklāti šī gada martā un aprīlī, tagad pie mums ir atvērti vēl 9 jauni un pēc jaunām koncepcijām pārveidoti veikali. Rezultātā nepilnu četru mēnešu laikā Domina Shopping piedāvājums ir kļuvis par vairāk nekā 30 jauniem veikaliem plašāks, tādējādi kopējais centra tirdzniecības vietu skaits tuvojas jau 180 vienību atzīmei. Ticam, ka šādu izaugsmi novērtēs gan mūsu esošie, gan arī potenciālie klienti, jo tagad Domina Shopping ir ne tikai jaunā izskatā, bet arī pilnveidotā kvalitātē,” uzsver Dina Bunce, t/c Domina Shopping direktore.

 

Īpašu izaugsmi t/c ir piedzīvojusi juvelierizstrādājumu un aksesuāru kategorija, kas tagad ir kļuvusi vēl par 4 veikaliem lielāka. Ekskluzīvu rotaslietu un pulksteņu cienītāji noteikti novērtēs Latvijā pirmo juvelierizstrādājumu veikalu “GoldTime”, kas piedāvā iegādāties ne vien tādu pasaulē populāru zīmolu kā, piemēram, Diesel, Emporio Armani, Michael Kors un Thomas Sabo produkciju, bet arī pašmāju dizaineru rotaslietu kolekcijas no zīmoliem SoulsStones by Agnese Zeltiņa un YAYOI. Vienlaikus daudzveidīgs rotaslietu klāsts no zelta un sudraba ar dārgakmeņiem un pusdārgakmeņiem ir pieejams arī jaunajā “Grenardi” veikalā un rekonstruētājā “Adamos” juvelierveikalā. Savukārt veikalā “CoverMe” iespējams atrast visdažādākajām gaumēm piemērotus aksesuārus mobilajiem tālruņiem.

 

Būtiskas pārmaiņas piedzīvojusi arī t/c sporta preču veikalu kategorija. Plašo Domina Shopping aktīva dzīvesstila veikalu klāstu, kuriem šī gada martā pievienojās arī pircēju iecienītais veikals “SportsDirect.com”, ir papildinājis Latvijā pirmais veikals “Sizeer”. Tajā īpaši lielā izvēlē ir ne tikai sportiska stila apavi no tādiem pasaulē populāriem zīmoliem kā Nike, Converse, New Balance, Vans un citiem, bet arī street-style apģērbs.

 

Vienlaikus centra piedāvājumu papildinājuši arī divi jauni nomnieki no ēdināšanas jomas.Tikko atvērts specializētais stipro dzērienu veikals “Spirits & Wine”, kas pircējiem piedāvās oriģinālu un kvalitatīvu slavenāko alkohola ražotāju zīmolu produktus visplašākajā izvēlē.Bettie, kuriem ir svarīgs veselīgs uzturs, īpaši novērtēs jauno smūtiju un sulu bāru “BigBoost”, kurā katru recepti ir izstrādājis leģendārās kulinārijas skolas “Le Cordon Bleu” šefs kopā ar Latvijas dabas zinātniekiem.

 

Atvērts arī pēc jaunās koncepcijas pārveidotais veikals “Tendence”, kurā vienkopus pieejama pasaulē slavenu ražotāju apakšveļa, mājas apģērbs un zeķubikses dāmām. Arī populārais bērnu preču veikals “LEGO” ir ieguvis jaunas un mūsdienīgas aprises, un tagad mazus un lielus pircējus gaida vēl plašākās telpās.