RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Rīdzinieks “Klondaikā” laimē vairāk nekā 150 tūkstošus eiro

Rīdzinieks “Klondaikā” laimē vairāk nekā 150 tūkstošus eiro
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 25.07.2017. 15:25

Izklaides un atpūtas vietas “Klondaika” Pļavnieku filiālē, Andreja Saharova ielā 13a, tika laimēta viena no pēdējo gadu lielākajām naudas summām – 151 825 eiro. Uzvarētājs laimestu plāno izmantot ceļojumam un savu ģimenes locekļu apdāvināšanā.

 

Laimīgajā brīdī rīdzinieks dzēris baltu kafiju un vīnogu sulu, tādēļ šo dzērienu kombinācija filiālē ieguvusi jaunu nosaukumu – “Veiksmes kokteilis”. Savukārt filiāles vadītāja Linda Kurpniece uzsver, ka laimētājs vēlējies palikt anonīms. Komentējot savu veiksmi, viņš smejoties atzinis, ka esot parasts mirstīgais, kuram vienkārši paveicies.

 

“Ļoti priecājamies par laimesta ieguvēju un ceram, ka uzvarētā summa palīdzēs viņam realizēt savus sapņus un ieceres. Tajā pašā laikā vienmēr sekojam līdzi tam, lai tiktu ievēroti atbildīgas spēles pamatprincipi. Tieši tāpēc sadarbībā ar psihologiem izstrādājām atbildīga spēlētāja rokasgrāmatu, kas palīdz informēt sabiedrību par azartspēļu būtību un pamatprincipiem,” uzsver “General Managing Group” valdes priekšsēdētājs Roberts Vilciņš.

 

Laimests iegūts tikai “Klondaikā” pieejamā spēļu automāta “Novomatic Scorpion”. Šis spēļu automāts tika noskatīts Lasvegasas izstādē “Global Gaming Expo”, ko “Klondaika” kā pirmais uzņēmums Latvijā sertificēja. Tāpat, paplašinot piedāvājumu un izklaides klāstu, šogad uzņēmums ieviesis jaunu spēļu automātu „Amatic Amarox”, kas tika atrasts Londonas izstādē „ICE Totally Gaming”.

 

Izklaides un atpūtas vieta “Klondaika” ietilpst SIA “General Managing Group” koncernā. Visā Latvijā ir 29 izklaides un atpūtas vietas “Klondaika”, kas atrodas Rīgā, Alūksnē, Daugavpilī, Dobelē, Jūrmalā, Kuldīgā, Liepājā, Olainē, Rēzeknē, Salaspilī, Smiltenē, Talsos, Valmierā un Ventspilī. “Klondaika” ir sociāli atbildīgs uzņēmums, kas Baltijā pirmais ieviesa “Atbildīgas spēles” programmu, informējot izklaides tīkla apmeklētājus par iespējamajiem azartspēļu riskiem.