RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

Bērnudārzi aicināti piedalīties Tēva dienai veltītā konkursā

Bērnudārzi aicināti piedalīties Tēva dienai veltītā konkursā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 26.08.2017. 11:47

Bieži vien par lielajām un dārgajām dāvanām mīļākas ir bērnu roku darinātās. Tās ir mazas un mīļas dāvaniņas, kuru veidošanā mazais ķipars ielicis visu savu mīlestību. Tādēļ arī šogad Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv aicinām bērnudārzu grupiņas piedalīties konkursā par godu Tēva dienai, iesūtot idejas pašu darinātām Tēva dienas dāvanām.

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki, ko atzīmē septembra otrajā svētdienā, un lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” kopā ar BOSCH aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Idejas Tēva dienas dāvanām”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt idejas, kā un kādas dāvanas, mīļas un sirsnīgas, pašu rokām pagatavot tētim, lai viņu iepriecinātu, pārsteigtu. Iesūtītās idejas publicēsim Tēva dienas oficiālajā mājas lapā www.tevadiena.lv – kopā saliktas, tās būs iedvesmas avots citiem!

 

BALVAS

Trīs bērnudārza grupiņas, ko Tēva dienas festivāla organizatori Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv un BOSCH novērtēs par visvislabākajaiem, saņems BOSCH Mini komplektus – Bosch Mini darba galdu un konstruktoru! Balvas grupiņām būs lielisks bērnu rotaļlietu papildinājums, kas raisīs radošo domāšanu un kalpos ilgi.

 

 

KONKURSA NOTEIKUMI

* Iesūti vismaz vienu ideju tēta dāvanai, kas gatavota bērnudārzā. Jāiesūta īss dāvanas gatavošanas apraksts un vismaz viens foto;

* Idejai obligāti nav jābūt īstenotai šajā gadā, tā var atspoguļot arī iepriekšējo gadu dāvanas tētiem;

* Idejai ieteicams pievienot nelielu pamācību, kādi izejmateriāli nepieciešami un kā šāda dāvana pagatavojama, lai to varētu izmantot arī citi Tēva dienas svinētāji;

* Ja ideja iesūtīta elektroniski, atsevišķi jāiesūta teksts .doc formātā un bildes .jpg formātā.

* Konkursa darbus jāiesūta līdz 17. septembrim (ieskaitot) uz e-pastu audra@mammam.lv vai pa pastu ar norādi “Konkursam”. Adrese: SIA Mammām un Tētiem, Brīvības iela 40-16, LV-1050. (pasta zīmogs 17. septembris).

Pieteikumā jānorāda pirmsskolas izglītības iestāde, grupiņa, bērnu skaits, kontaktinformācija.

* Uzvarētājus noteiks 21. septembrī.

* Uzvarētājus noteiks Mammamuntetiem.lv redakcijas un BOSCH pārstāvju žūrija.

 

Aicinām apsveikumiem izmantot dzejas rindas no dzejoļu krājuma “Tētis” (pieejams: www.mammamuntetiem.lv/books)

 

Godināsim tētus un stiprināsim Tēva dienas tradīcijas visā Latvijā!

 

Par Tēva dienas festivālu:

Tēva dienas festivālu jau piekto gadu Rīgā organizē Latvijas vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv", mērķis ir sekmēt tēva un bērna brīvā laika pavadīšanu kopā, kā arī sabiedrībā aktualizēt tematu par tēva nozīmi bērna dzīvē. Tēva dienas gājiens un festivāls notiks sestdien, 9. septembrī, Rīgā – gājiens sāksies plkst. 12.00 pie Brīvības pieminekļa un noslēgsies Vērmanes dārzā, kur noritēs Tēva dienas festivāls līdz pat plkst. 16.00. Vairāk par dažādajām Tēva dienai un tēviem veltītajām aktivitātēm var uzzināt – www.tevadiena.lv.