RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

LTV1 būs vērojamas Francijas krimināldrāmas "Alekss Igo"

LTV1 būs vērojamas Francijas krimināldrāmas
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 24.10.2017. 15:19

Sākot no 27.oktobra trīs piektdienu vakarus pēc kārtas LTV1 ēterā plkst.21.15 būs vērojamas pirmizrādes - Francijas krimināldrāmas "Alekss Igo".

 

27.oktobrī skatītājiem piedāvāsim noskatīties filmu "Alekss Igo. Kalnu namiņa mīlnieki". Alekss Igo kalnu namiņā atrod mirušu precētu pāri. Abi guļ gultā, bet blakus atstāta vēstule, kurā Izabella atzīstas, ka ir neglābjami slima, tāpēc abi ar Antuānu nolēmuši aiziet no dzīves reizē. Skaidra pašnāvība, tomēr Aleksa intuīcija saka ko citu. Drāma uzņemta 2016.gadā, to režisējis Olivjē Langluā.

 

3.novembrī LTV1 būs skatāma krimināldrāma "Alekss Igo. Ceļā". Klusā ciemā tiek aplaupīta bankas nodaļa. Alekss uzskata, ka laupīšana veikta profesionāli.  Viņš uzsāk izmeklēšanu, kad pienāk ziņa: netālu nogalināta kāda sieviete. Lizaņu pārņem panika. Aizdomas krīt uz baikeriem, kuri apmetušies apkaimē. Alekss lūdz vietējo bijušo baikeri Kočizu kļūt par vidutāju izmeklēšanā, lai mazinātu spriedzi. Bet drīz vien aiztur pašu Kočizu. Aleksa intuīcija saka, ka draugs nav vainīgs. Slepkava cer rīkoties nesodīti. Drāma uzņemta 2016.gadā, to režisējis Filips Beranžē.

 

Savukārt 11.novembrī skatītājiem piedāvāsim noskatīties šogad uzņemto krimināldrāmu "Alekss Igo. Pazudušais". Lizaņā iestājusies ziema. Kļūst arvien aukstāks, kalnu virsotnes klāj sniegs. Alekss Igo viens dodas kalnos. Tur viņu pārsteidz lavīna, bet viņu izglābj kāds noslēpumains svešinieks. Aleksu sāk meklēt, taču atrod vienīgi viņa somu. Šī drāma uzņemta 2017.gadā, režisors – P. Izoārs.

 

Minētajās krimināldrāmās galvenajās lomās darbojas aktieri Samuels Lebiāns, Lionels Astjē, Mikaels Fetusi u.c.

 

Aleksa Igo lomas atveidotājs ir 51 gadu vecais franču aktieris S. Lebiāns. Viņš savā nozarē darbojas kopš 1988.gada, un Francijā ir labi zināms ar lomām vairākos desmitos filmu, arī televīzijas seriālos un teātrī. Viņš aktīvi darbojas un finansiāli atbalsta vairākas organizācijas, kas iestājas par nabadzības un bada samazināšanu pasaulē.