RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Re, kā!

LTV1 ēterā sāksies spēle “Kurš ir kurš?” ar Zani Daudziņu

LTV1 ēterā sāksies spēle “Kurš ir kurš?” ar Zani Daudziņu
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 25.10.2017. 11:18

Jau no sestdienas, 28.oktobra, Latvijas Televīzija saviem skatītājiem piedāvās jautru un azartisku spēli visai ģimenei “Kurš ir kurš?” kopā ar skatītāju iemīļoto aktrisi Zani Daudziņu. Spēli astoņus sestdienu vakarus līdz pat 23.decembrim varēs vērot LTV1 ēterā plkst.21.25. Latvijas Televīzijas rudens sezonas galvenais jautājums ir - "Kurš ir kurš?".

 

Spēles centrā ir sešas profesijas vai aizraušanās, kuras pārstāv seši izcili šo arodu meistari. Divām slavenību komandām ar āķīgu uzdevumu palīdzību jāspēj noteikt, kurš ir kurš. Pirms katra uzdevuma - eksperimenta studija piedzīvos pārvērtības atbilstoši veicamajam uzdevumam. Auto eksperta uzdevumā studijā ieripos automašīna, kurai būs jānomaina riepa. Zivju filētājam būs jāatpazīst zivis un jārāda filēšanas prasmes, savukārt džudists izaicinās spēles laukumā kādu no skatītājiem. Seši dalībnieki un seši profesiju paraugdemonstrējumi būs katrā no “Kurš ir kurš?” raidījumiem.

 

Liekas gaužām vienkārši? Patiesībā viss nemaz nebūs tik viegli. Visu sarežģī apstāklis, ka ikviens spēles dalībnieks apgalvos, ka ir jebkuras spēlē iesaistītās profesijas pārstāvis. Lai tiktu galā ar uzdevumu, dalībniekiem nāksies iejusties svešas profesijas ādā.

 

Vai Latvijā pazīstamiem ļaudīm izdosies atšifrēt, ar ko patiesībā nodarbojas katrs spēles dalībnieks? Tuvojas Latvijas simtgade, bet vai mēs cits citu savā zemē pazīstam?

 

28.oktobra spēlē uzmanības centrā būs auto eksperts, neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķis, līnijdeju pasniedzējs, zivju filētājs, masieris un džudists. Šīs profesijas pārstāvēs seši mūsu zemes cilvēki - Artūrs un  Arturs, Baiba, Emīls, Gita un Sintija. Atliek tikai noskaidrot - kurš ir kurš?

 

Minētāju komandās šoreiz redzēsim Reiniku ģimenes pārstāvjus – Artūru un Lauri, kā arī šķēpmetējas Līnu Mūzi un Madaru Palameiku, bet kādā no spēles uzdevumiem iesaistīsies arī īpašais viesis - dziedātājs Nikolajs Puzikovs. Pačukstēsim priekšā - N. Puzikovs ieradīsies masāžas salonā studijā, lai izbaudītu īstā vai varbūt tomēr neīstā masāžas meistara rokas.

 

Taču tas vēl nav viss! Lai eksperti varētu labāk iepazīt profesiju paraugdemontrējumus, viņi tiks aicināti ne tikai minēt un noskaidrot "Kurš ir kurš?", un uzdot jautājumus, bet arī iesaistīties pašos eksperimentos. Tā - šķēpmetēja Līna Mūze tērpsies līnijdejotāju skatuves apģērbā, spīdīgos kovboju zābaciņos un dejos kopā ar līnijdejotāju grupu tā dalībnieka virsvadībā,  kurš šim uzdevumam būs izvēlēts pārstāvēt šo nodarbošanos.

 

Savukārt Reiniku ģimenes vīri tuvplānā varēs aplūkot kā dalībniekam veicas ar zivs izfilēšanu.

  

Spēle “Kurš ir kurš? ” pasaulē pie televizoru ekrāniem pulcējusi simtiem miljonu skatītāju. Līdz šim tā veidota un rādīta skatītājiem Zviedrijā, Norvēģijā,  Francijā, Velsā, Dānijā, Kanādā, Itālijā, Portugālē, Grieķijā. No 28.oktobra spēle “Kurš ir kurš?” būs skatāma arī Latvijā, Latvijas televīzijā.