RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Veselība

Efektīvi padomi, kas padarīs Tavu augumu lielisku TOP 5

Efektīvi padomi, kas padarīs Tavu augumu lielisku TOP 5
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 13.04.2013. 09:50

Vasara jau pie durvīm, tāpēc ir pēdējais brīdis, lai nomestu ziemas laikā samilzušo alus vēderiņu un sagaidītu pludmales sezonu satriecošā formā.

 

1. Skriešana 

 

Termometra stabiņš aiz loga arvien turpina kāpt, un vakari paliek arvien garāki - īstais brīdis, lai pēc garas darba dienas pārnākot mājās noliktu malā televizora pulti un izvēdinātu prātu, dodoties nelielā skrējienā, turpat mājas apkārtnē. Ieturot regulāru treniņu grafiku pa 25 - 30 minūtēm katrā reizē, mēneša laikā varēsi nomest pat 1 - 2 kilogramiem. Tikai, ja skriešanas lauciņā esi iesācējs, sāc pamazām!

 

2. Peldēšana 

 

Pavisam vienkāršs līdzeklis, kā ātri un efektīvi zaudēt liekos kilogramus un tikt pie pievilcīgiem muskuļiem. Atkarībā no treniņa intensitātes 30 minūšu laikā tu vari nodedzināt pat līdz 450 kalorijām.

 

3. Piepumpēšanās

 

Ja ar fitnesu esi uz Tu, tad noteikti jau zini, cik noderīgi ir piepumpēšanās vingrinājumi. Tie ne tikai trenē tavus roku muskuļus, bet palīdz uzlabot arī visu tavu ķermeņa augšdaļu. Ātri, vienkārši un efektīvi - un pats labākais, lai tos izpildītu nav nepieciešama ne sporta zāle, ne dārgs inventārs - pilnībā pietiek ar istabas grīdu un kādu nelielu paklājiņu.

 

4. Sasprindzini muskuļus

 

Viens no bodibildinga noslēpumiem, kā uzaudzēt pievilcīgus muskuļus, ir neticami viegls un pieejams visiem jebkurā laikā un vietā - vienkārši sasprindzini savus muskuļus! Rezultāti pierāda, ka ja to darīsi regulāri, ātri vien pamanīsi izmaiņas savā muskuļu reljefā. Izmēģini - katru dienu sasprindzini konkrēto muskuli  20 reižu, noturot to tādā stāvoklī 15 sekundes, vingrinājumus atkārto regulāri un drīz vien jau pats varēsi priecāties par iegūtajiem rezultātiem.

 

5. Dzer daudz ūdens

 

Pavisam vienkārši - ūdens ne vien attīrīs tavu organismu, bet palīdzēs arī cīņā ar liekajiem kilogramiem. Ja arī nodarbosies ar sportu, tauku slāni zaudēt būs grūti, ja tavs organisms nebūs saņēmis pietiekamu ūdens daudzumu. Ja svaru zaudēt vēlies ātri - tad ieteicams būtu dzert vismaz litru ūdens uz katriem 25 kilogramiem ķermeņa svara. Un atceries - kafija un gāzētie dzērieni neskaitās!