RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Veselība

Jana Duļevska – par veselīgu dzīvesveidu bez brīnumreceptēm

Jana Duļevska – par veselīgu dzīvesveidu bez brīnumreceptēm
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 24.04.2013. 10:54

Populārā humoriste un vienmēr smaidīgā TV šovu vadītāja Jana Duļevska, līdz ar pavasara iestāšanos, piekritusi arī jaunai avantūrai un kļuvusi arī par “A Aptieku” tīkla reklāmas seju. Zvaigzne pastāstīja mums, kāpēc izvēlējusies reklamēt tieši aptieku un to, kā viņai visu gadu izdodas saglabāt možu garu un allaž labu garastāvokli.

 

Kāpēc izdomājāt kļūt par aptieku tīkla reklāmas seju?

 

Šajā gadsimtā, kad apkārt valda stress, nepārtraukts laika trūkums un nežēlīgs darba ritms, kas pamatīgi iedragā arī cilvēku veselību, aptiekas arvien ir vieta, kurā cilvēks to atkal var atgūt. Aptiekas mūsu dzīvē nemainīgi asociējas ar pozitīvo – tās ir neaizstājamas neatliekamās situācijās un palīdz, kad jūtamies novārguši un slikti. Tāpat, neskaitot zāļu un vitamīnu piedāvājumu, tajās pieejams arī plašs sortiments ārstniecisko kosmētikas līdzekļu, kas bieži vien ir daudz vērtīgāki un efektīvāki nekā parastajos veikalu plauktos atrodamie.

 

Vai arī pati regulāri apmeklējat aptiekas?

 

Protams, aptiekās iegriežos regulāri – gan, kad nācies noķert kādu pamatīgāku vīrusu un bez zālēm iztikt nav iespējams, gan, lai iegādātos dažādus profilaktiskos un homeopātiskos līdzekļus ģimenei, kas īpaši neaizstājami ir mūsu klimatiskajos apstākļos. Tostarp mājas aptieciņas krājumus regulāri papildinu ar „Paracetamolu”, „Faringospray” un acu pilieniem, kam vajadzības gadījumā vienmēr jābūt pa rokai.

 

Un, vai ir kāds īpašs veselīga dzīvesveida noslēpums, kas palīdz atgūt spēkus pat gada pelēkākajās dienās?

 

Ar īpašām brīnumreceptēm neaizraujos – veselīgs uzturs un regulāras fiziskās aktivitātes svaigā gaisā – kaut neliela pastaiga palīdz uzturēt gan labu formu, gan možu garu. Un, ja jūtu, ka lēnām sāk piezagties arī kāds no sezonālajiem vīrusiem, lieliski noder arī aptiekās atrodamie vitamīni un profilaktiskie līdzekļi.