RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Veselība

Rīgā atvērts unikāls veselības veikals zaļā dzīvesveida cienītājiem

Rīgā atvērts unikāls veselības veikals zaļā dzīvesveida cienītājiem
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 03.05.2013. 16:47

Tirdzniecības centrā „Galleria Riga” atvērts pirmais zīmola „Happytheka” veselības veikals Latvijā, kas domāts veselīga dzīvesveida piekritējiem. Veikalā zaļās domāšanas cienītāji var atrast gan Latvijā, gan citās pasaules valstīs ražotas preces veselībai, skaistumam un labsajūtai.

 

„Happytheka” idejas autors un īstenotājs ir aptieku tīkls „A Aptiekas”, taču, neskatoties uz to, veselības veikalā medikamentu nav, to vietā apmeklētājiem piedāvājot daudz plašāku veselībai paredzēto preču klāstu. Veikala sortiments pielāgots visdažādāko vecuma grupu un dzīvesstila cilvēkiem.

 

„Veikalā pieejami gan dažādi uztura bagātinātāji un vitamīni, gan preces labsajūtai – SPA produkti, sveces noskaņas radīšanai, protams, neiztrūkst arī medicīnas un higiēnas preces, kā arī kosmētika dažādu ādas problēmu risināšanai. Īpaša uzmanība tiek pievērsta zaļās domāšanas veida popularizēšanai, tāpēc veikala plauktos iespējams atrast BIO, EKO kosmētikas un higiēnas preces no ekoloģiski audzētas kokvilnas, kā arī veselīgas uzkodas. Vēlos atzīmēt, ka „Happytheka” ir vienīgā vieta Latvijā, kur tiek piedāvāta bioloģiskās olīveļļas kosmētika „Prima Spremitura” no Toskānas,” stāsta Nora Krauja, SIA „A Aptiekas” iepirkumu un mārketinga vadītāja.

 

Līdzīgi kā aptiekās, arī šeit – veselības veikalā, – konsultantes ir īpaši apmācītas, lai saskaņā ar klienta vajadzībām un veselības stāvokli individuāli piemeklētu atbilstošākos produktus.

 

„Līdz šā gada beigām iecerēts veselības veikala konceptu attīstīt, atverot vairākas “Happytheka” tirdzniecības vietas kā Rīgā, tā arī Tallinā,” atklāj Jānis Kūliņš, „A Aptiekas” rīkotājdirektors.

 

„Happytheka” veikala platība ir 64 m2, un tas pieder vienam no straujāk augošajiem aptieku tīkliem Latvijā – „A Aptiekas”, kas ietilpst vienā no lielākajām Baltijas valstu farmācijas uzņēmumu grupām „Magnum”, kuras uzņēmumi darbojas Baltijas valstīs un Somijā.