RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Veselība

Neveiksmīga silikona implantu ievietošana dibenā beidzas ar kāju un roku amputāciju

Neveiksmīga silikona implantu ievietošana dibenā beidzas ar kāju un roku amputāciju
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 30.05.2013. 12:12

Eiprila Brauna (April Brauna) ir 2 bērnu māmiņa. Viņa bija ļoti veiksmīga kosmetoloģe un modes dizainere, tomēr vēlme padarīt savu sēžamvietu apjomīgāku, pārtrauca sievietes karjeru.

 

Nelaimīgā dāma tika piekrāpta. Aizgājusi pie kāda nesertificēta speciālista, viņa saņēma kāroto rezultātu, dibens patiešām kļuva apjomīgāks. Diemžēl silikons, kas tika ievietots Eiprilas pēcpusē nebija gluži medicīniskais – tas bija celtniecības silikons.

 

Pirms 5 gadiem tika veikta šī operācija. Jau kopš pirmās injekcijas sāpes esot bijušas neizturamas. “5 gadus es mocījos neizturamās sāpēs,” atklāj nelaimīgā Brauna.

 

Infekcija pārņēma gandrīz visu viņas ķermeni. Slimnīcas ārsti teikuši, ka vienīgā iespēja izdzīvot ir viņas pēdu un roku amputācija. Sieviete tam piekrita.

 

Pati Brauna neizpauž personu, kura veica šo neveiksmīgo injekciju, vien piebilda, ka galvenā viņas problēma esot bijis zemais pašnovērtējums: “Es nebiju apmierināta ar savu izskatu! Tāpēc arī izvēlējos ievietot botoksu savā pēcpusē! Tagad saprotu, ka jāmīl sevi un savs izskats. Katrs cilvēks ir skaists. Mēs tik reizēm to nesaprotam.”

 

Lai arī mātei tagad smags laiks, tomēr abas meitas ļoti priecīgas, ka viņu māmiņa palikusi dzīva. “Tagad ģimenē ir grūts laiks, bet mēs palīdzēsim un atbalstīsim mammu. Viss būs labi,” pārliecināta viena no Eiprilas meitām Kortnija.