RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Veselība

FOTO: Kopš šķiršanās no Krēslas zvaigznes, Kristena Stjuarte izskatās briesmīgi!

FOTO: Kopš šķiršanās no Krēslas zvaigznes, Kristena Stjuarte izskatās briesmīgi!
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 03.07.2013. 14:50

Sāgas "Krēsla" filmu zvaigzne Kristena Stjuarte (Kristen Stewart), šķiet, joprojām nevar pārdzīvot maijā notikušo šķiršanos no sava drauga un filmas ekrāna partnera Roberta Patinsona (Robert Patinson).

 

Abas zvaigznes savas piecu gadu ilgušās te-kopā-te-nē attiecības pārtrauca maijā, taču, šķiet, ka slavenā Bellas lomas atveidotāja aizvien nespēj sadziedēt savu salauzto sirdi. Kopš presē izskanēja baumas par Patinsona jaunajām attiecībām ar kādu noslēpumainu rudmati, Kristena izskatās ieslīgusi depresijā un sabiedrībā iziet briesmīgā izskatā - netīriem, nesavāktiem matiem un nodilušām drēbēm.

 

Ka vēsta pārim tuvu stāvoši resursi, pie attiecību izjukšanas vainojama tieši Kristena, kas aizvien turpinājusi sazināties ar režisoru Rupertu Holmsu pat pēc tam, kad pagājušajā gadā atklātībā nāca abu mīlas dēka, kas pielika punktu ne vien Holmsa laulībai ar Vogue modeli Libertiju Rosu, bet uz laiku izšķīra arī Patinsonu un Stjuarti, Tiek ziņots, ka Patinsons Stjuartes telefonā uzgājis un abu saraksti un nekavējoties pametis abu kopīgās mājas.