RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Veselība

VĪRIEŠA ROKASGRĀMATA: Treneri atklāj trikus, kā stundas laikā atbrīvoties no alus vēderiņa

VĪRIEŠA ROKASGRĀMATA: Treneri atklāj trikus, kā stundas laikā atbrīvoties no alus vēderiņa
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 26.07.2013. 09:51

Apnicis ziemas mēnešos uzaudzētais alus vēderiņš? Vēlies no tā atbrīvoties un iegūt cietāku presīti nekā Deividam Haselhofam "Pludmales patruļā", taču garas sporta stundas trenažieru zālē nav domātās tev? Un to visu iegūt tikai stundas laikā? Lasi tālāk un tu uzzināsi KĀ!

 

Aiz trejdeviņiem kalniem tie laiki, kad slaida auguma iegūšanai bija nepieciešams pavadīt garas un nogurdinošas stundas piesvīdušā sporta zālē, kur vietas vien tik, cik otram uzmīt uz kājas. Klientam, kas gatavs maksāt, reklāmas industrija gatava teju nonest zvaigznes no debesīm, solot, ka viņu lētticīgais upuris no mazā, nejaukā tauku slāņa vēdera lejas daļā atbrīvosies vien laiski sēžot klubkrēslā un slinki spaidot televizora pulti. Un spilgtos reklāmas saukļus neiztrūkstoši papildina fotogrāfijas, kurās aplūkojamas šķietami korpulentu ofisa darbinieku ekstrēmā pārtapšana Herakla cienīgas sešpakas īpašniekos.

 

Kā šīs "brīnumainās" pārvērtības tiek nodrošinātas gan paliek pašu industrijas haizivju ziņā - vienreiz tas ir kāds pulverītis, otrreiz tabletīte, bet trešo reizi "uz nabiņas" liekams metāla veidojums, kas tā nēsātājam liek raustīties nepārtrauktos, agonijas izraisītos krampjos, sajūtot mazā dzelzs gabala strāvas sitienus. Bet tas lai paliek citai reizei...

 

Šoreiz par to, kā tad top šie neticamie pārvērtību fotoattēli, kam balstoties uz treneru uzskatāmi sniegto informāciju ne vienmēr jābūt kāda fotogrāfiju apstrādes programmā uzlabotiem brīnumdarbiem - pietiek vien ar kārtīgu sagatavošanos stundas garumā.

 

Tāpēc, ja nu pēc dažām stundām jāsatiek sava iecerētā un esi ieplānojis viņu pārsteigt vai iekārdināt ar šķietami akmens cietu presīti, tad sāc gatavoties jau laikus. Video pamācībā redzēsi vingrinājumus, kas jāizpilda, lai muskuļi izskatītos lielāki un izteiksmīgāki, bet kā papildus līdzekli treneris iesaka arī īstā apgaismoja izvēli (ēnām  jākrīt pareizā leņķī), kā arī liekā apmatojuma likvidēšanu krūšu rajonā un pareizo šortu izvēli (vislabāk būs ja izvēlēsies tumšas krāsas šortus, kas liks tavam viduklim izskatīties slaidākam). Un, protams, kā tad bez vēdera ievilkšanas!

 

Izpildi padomus, un būsi gatavs gan sagaidīt savu mīļoto ar tik slaidu vidukli,  kas liks viņai stundu no vietas sašutumā lamāties uz visiem savu iepriekš ievēroto diētu radītājiem, gan uzņemt pāris maldinošu reklāmu cienīgas bildes!