RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Veselība

FOTO: Vīrietis pierāda, ka diennakts laikā iespējams zaudēt gandrīz 12 kilogramus svara

FOTO: Vīrietis pierāda, ka diennakts laikā iespējams zaudēt gandrīz 12 kilogramus svara
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 16.11.2013. 20:43

Ne vienu vien mūsdienu pasaulē nodarbinājis jautājums, kā maksimāli īsā laikā atbrīvoties no liekā svara. Šis vīrietis ir dzīvs pierādījums tam, ka diennakts laikā iespējams atbrīvoties teju no 12 kilogramiem ķermeņa masas, tiesa, visai drastiskā veidā.

 

Sporta zinātnieks Ross Edžlijs veica savdabīgu eksperimentu, lai pierādītu, ka cilvēkiem mazāk būtu jāuztraucas par to, kādu skaitli rāda viņu svari un to, ka šim skaitlim nav nekāda sakara ar to, kā izskatās mūsu ķermenis. Izslēdzot no savas ēdienkartes ūdeni, ogļhidrātus un pavadot stundas tvaicējoties saunā un karstā vannā, lietojot diurētiķus, vīrietis 24 stundu laikā atbrīvojās no 11,3 kilogramiem ķermeņa masas.

 

Pēc eksperimenta beigām zaudēto svaru vīrietis atguva aptuveni 2 stundu laikā. Kā atzīst pats Edžlijs, drastisko svara zudumu izraisīja organisma atūdeņošanās, un neiesaka nevienam to izmēģināt mājās - šāda organisma spīdzināšana var atstāt nopietnas un paliekošas sekas arī uz cilvēka veselību un iekšējiem orgāniem.

 

 

Ross Edgley lost 1st 11lbs in 24 hours by drinking very little water and using saunas and sweat suits. He also lose 5ins from his chest and 4ins from his waist