RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Veselība

Vairāk nekā pusmiljons cilvēku, pērkot „Geisha” produktus, atbalstījuši Rozā lentītes akciju

Vairāk nekā pusmiljons cilvēku, pērkot „Geisha” produktus, atbalstījuši Rozā lentītes akciju
Foto: Dzivibaskoks.lv
KRUSTTEVS.COM · 26.11.2014. 14:15

Oktobrī, pērkot ‘’Geisha’’ produktus, Rozā lentītes akcijas ietvaros onkoloģisko pacientu atbalsta biedrībai “Dzīvības koks’’ saziedoti vairāk nekā 2500 eiro.

 

Kopējais labdarības akcijas atbalstītāju skaits piecu gadu laikā ir pārsniedzis 500 tūkstošus cilvēku. Jau piekto gadu pēc kārtas ‘’Fazer Latvija’’ piedalījās onkoloģisko pacientu atbalsta biedrības “Dzīvības koks’’ rīkotajā Rozā lentītes jeb Krūts veselības mēneša akcijā.

 

Oktobrī no katra pārdotā ‘’Geisha’’ produkta ‘’Fazer Latvija’’ ziedojis divus eiro centus onkoloģisko pacientu atbalsta biedrībai “Dzīvības koks’’ rehabilitācijas centra ‘’Spēka avots’’ izveidei onkoloģiskajiem pacientiem Dignājā, Jēkabpils novadā. Projektam kopumā nepieciešami 300 000 eiro.

 

„Fazer Latvija” akciju pirmajā gadā atbalstīja 26 tūkstoši cilvēku, un piecu gadu laikā atbalstītāju skaits ir palielinājies kopumā līdz 500 tūkstošiem cilvēku.

‘’Uzņēmuma vārdā vēlos pateikties ikvienam, kas ar savu pirkumu atbalstījis rehabilitācijas centra tapšanu. Kopā mēs varam vairāk un soli pa solim virzāmies tuvāk mērķim – izveidot centru, kas visām sievietēm, kurām ir izdevies pieveikt slimību, kalpotu kā atspēriena punkts jaunai dzīvei. Mūsu, kā sabiedrības daļas pienākums, ir nebūt vienaldzīgiem un nepalikt malā,” uzsver Sanita Erdmane, ‘’Fazer Latvija’’ mārketinga vadītāja.

 

2013. gadā Krūts veselības mēneša ietvaros par dažādu uzņēmumu, tostarp ‘’Fazer Latvija’’, un privātpersonu saziedotajiem līdzekļiem veikta ēkas sagatavošana rekonstrukcijai, veikti nesošo konstrukciju nostiprināšanas un protezēšanas darbi, nodrošināta starpstāvu pārseguma siju nomaiņa un citi nozīmīgi darbi. Oktobris ir krūts veselības veicināšanas mēnesis, kad pasaulē un Eiropā, neraugoties uz rudens drēgnumu, dominē Rozā lentītes krāsa, kas ir simbols cīņai pret krūts vēzi.