RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Veselība

Šokējošs eksperiments: vai nedēļas laikā var atbrīvoties no alus vēdera?

Šokējošs eksperiments: vai nedēļas laikā var atbrīvoties no alus vēdera?
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 17.12.2014. 19:20

“Kādreiz domāju, ka “diēta” – tas ir kaut kas priekš zaķiem. Izrādās – arī normālam vīrietim, lai būtu formā, neiztikt bez kārtīga uztura plāna,” – tā uzskata Guntis Caune (34). Ar kādu pavisam vienkāršu paņēmienu viņam izdevās atbrīvoties no liekajiem kilogramiem nedēļas laikā. Lasi interviju un uzzini, kur saņemt bezmaksas uztura speciālista konsultāciju par liekā svara zaudēšanu!

 

– Gunti, pastāsti - kāda bija tava iepriekšējā pieredze ar tievēšanu?

– Nebija man tādas iepriekšējās pieredzes. Vidusskolā un vēlākajos gados biju normālā fiziskajā formā, sportisks. Ne baigais “būda”, bet arī ne tievs kā skals. Par tādu lietu kā svars nedomāju vispār. Likās, ar mani viss okej. Tad šogad viens gadījums lika saprast, ka nemaz tik sportisks vairs neesmu. Situācija banāla – bija pasākums, uz ko jāierodas zolīdi, uzvalkā. Man skapī karājās viens uzvalks tieši tādiem gadījumiem. Gadus 10 vecs, no tehnikuma izlaiduma. Pirms nest uz ķīmeni izdomāju pamerīt. Variet iedomāties manu šoku – bikses palika pusē, kreklu nevarēju aizpogāt. Par žaketi vispār – aizmirsti! Paliku domīgs. Alu īpaši necienu, no kā man pēkšņi alus vēders? Gribējās atpakaļ agrāko formu.

 

– Ko darīji?

– Pirmā doma man bija – jāiet uz svaru zāli. Bet jātiek jau papriekšu vaļā no taukiem. Citādāk nav jēgas vispār sākt. Svarus cilājot, vēl neviens nav kļuvis tievāks. Tu vari uzkačāt plecus, bicepsus, bet vēders jau no tā nepazudīs. Tad internetā ieraudzīju Stokholmas diētu. Pildot testu, viss likās ļoti secīgi un loģiski. Piereģistrējos un nākamajā dienā sāku ievērot savu uztura ēdienkarti.

 

– Kā veicās ar ievērošanu?

– Normāli. Kas priecēja – nebija jāpārtiek no vieniem salātiem, par ko baidījos sākumā. Visu laiku bija enerģija un spēks ikdienas darbiem. Nebija nekā grūta jau arī – ja gribi tiešām redzamu rezultātu, septiņas dienas ir optimālais variants. Jo vielmaiņai vajagot tieši nedēļu, kamēr piešaujas atkal strādāt normāli. Pēc tam var ēst kā parasti, bet svars nenāk atpakaļ. Ar tādu principu es pa programmas laiku savus 9 kilogramus nometu. Tieši to svaru, ko man noteica svara kalkulators pirms reģistrēšanās.

 

– Ko Jūs ieteiktu citiem, kas vēl šaubās par diētas iegādi?

– Uz priekšu, viss ir tavās rokās. Ja gribi būt sportiskā formā un sasniegt sakarīgu rezultātu īsā laikā – piesakies Stokholmas programmai.

 

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara ar sev īpaši sastādītu uztura plānu! Tikai šodien, 18. decembrī, katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

 

Aizpildi testu un izveido savu diētu Stockholmhealth.com mājas lapā.