RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Veselība

Trīs veidi kā palutināt sevi sieviešu dienas rītā

Trīs veidi kā palutināt sevi sieviešu dienas rītā
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 06.03.2015. 15:57

8.marts ierasti ir diena, kad vīrieši īpaši iepriecina daiļā dzimuma pārstāves. Taču, lai neuzgrūstu visu atbildību uz vīriešu pleciem, der atcerēties palutināt arī pašām sevi! Sieviete ir skaista un starojoša tad, kad ir atpūtusies un pilna enerģijas - izrādās, ka starojošas sievietes noslēpuma atslēga ir tējā! Trīs vienkāršas, veselīgas un tonizējošas tējas procedūras kā ārējam skaistumam, tā iekšējai labsajūtai iesaka “Apsara” tējas meistars Andris Purvinš.

 

 

8.marta rīts jāsāk ar melnās tējas vannu skaistumam

 

Relaksējoša vanna ir lielisks veids kā sākt svētku rītu un palutināt sevi! Kamēr vanna pildās ar ūdeni, uzvāriet 300 ml ūdens, pievienojiet 4 deserta karotes melnās “English breakfast” vai “Assam” tējas un ļaujiet tai ievilkties 15 minūtes. Kad tēja ievilkusies tumši melna, nokāsiet tējas biezumus un pievienojiet tēju ūdenim vannā. Vanna relaksēs, savukārt ūdens un melnās tējas sajaukums tonizēs ādu un piešķirs tai maigi zeltainu iedegumu. Šī ir lieliska un veselīga alternatīva pievilcīga iedeguma iegūšanai pavasarī.

 

Kumelīšu tējas kompreses

 

Laiku vannā var izmantot arī citām nesteidzīgām skaistumkopšanas procedūrām. Kumelīte mīkstina un nomierina ādu, tādēļ atdzesētas kumelīšu tējas kompreses palīdzēs atpūsties nogurušām acīm. Atdzesētu kumelīšu tējas maisiņus jātur uz acīm aptuveni 20 minūtes, tās sniegs relaksējošu efektu, palīdzēs novērst pietūku ap acīm, kā arī, lietojot ilgtermiņā, mazinās grumbiņu veidošanos.

 

Super gards un veselīgs smūtijs

 

Protams, sieviešu dienas rītu nevar noslēgt bez gardām, veselīgām un pavasarīgām brokastīm. Turklāt svētkos un brīvdienās nebūs grēks pievienot arī dažus gramus ko stiprāku. Vitamīnu bumbas jeb enerģijas smūtija recepti piedāvā Andris Purviņš!

 

Siltais smūtijs

 

1 vidēji liels banāns

1 kivi

Puse citrona

1 vidēji liels mango

Sauja spinātu lapu

Tase karstas zaļās tējas

2 tējkarotes cukurniedru sīrupa

5 piparmētru lapiņas

*Pēc vēlmes var pievienot 50g ruma.

 

Uzvārām ūdeni un aplejam tējkaroti zaļās tējas, ļaujam ievilkties 2-3 minūtes. Augļus sagriež gabaliņos, pievieno spinātus, piparmētru lapas, cukurniedru sīrupu un zaļo tēju, kamēr tā vēl silta. Visas sastāvdaļas sablenderē viendabīgā masā. Jūsu vēders būs krietni vien pateicīgāks par siltu smūtiju, jo kuņģim vieglāk pārstrādāt siltu ēdienu, tādējādi nav jāpatērē papildus enerģija ēdiena uzsildīšanai.

Labu apetīti, dāmas!