RezervesDALAS24.lv

Dzīvesstils / Veselība

Dalībai Rimi bērnu maratonam ir pieteikti jau vairāk kā 4000 bērni

Dalībai Rimi bērnu maratonam ir pieteikti jau vairāk kā 4000 bērni
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 07.05.2015. 18:18

Dalībai Rimi bērnu maratonā, kas notiks 16. maijā, dienu pirms galvenajiem startiem Lattelecom Rīgas maratonā, ir pieteikušies jau vairāk nekā 4000 mazo skrējēju. Pieteikšanās notiek Rimi mājaslapā www.rimi.lv mājaslapā trijās vecuma grupās – līdz sešiem gadiem, no sešiem līdz desmit gadu vecumam un dalībniekiem no desmit gadiem. Katrai vecuma grupai ir paredzēta atsevišķa aizraujoša trase, lai dažādu vecumu bērni varētu izbaudīt skriešanas prieku savam vecumam atbilstošajā trasītē.

 

“Jau šobrīd Rimi bērnu maratonam ir pieteikušies 14 reizes vairāk dalībnieku nekā pērn un turpināto skaits augt. Šī tendence apstiprina, ka skriešanas kultūra attīstās ne vien starp pieaugušajiem, bet arī starp bērniem. Tas mūs ļoti iepriecina, jo norāda uz iedzīvotāju vēlmi atpūsties aktīvi un vairāk pievērsties aktīvam un veselīgam dzīvesveidam,” komentē Laura Podskočija, Rimi Latvia vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste.

 

Dalība Rimi bērnu maratonā ir bez maksas, un tajā ir paredzētas trīs trases dažāda vecuma bērniem. Tasīte Mazie – dalībniekiem vecumā līdz 6 gadiem. Trase Lielie būs paredzēta dalībniekiem vecumā no 6 līdz 10 gadiem. Tā būs 420 metru gara, un starts notiks ik pēc 30 minūtēm. Savukārt trase Vislielākie būs piemērota dalībniekiem vecumā no 10 gadiem, būs 840 metru gara un starts notiks ik pēc 30 minūtēm. Pasākuma laikā bērniem būs iespēja ne vien kārtīgi izskrieties, bet arī piedalīties dažādās jautrās un sportiskās spēlēs un aktivitātēs, kā arī pārbaudīt bērna fizisko sagatavotību. Visu dienu lielos un mazos uz skatuves priecēs Lauris Reiniks, Knīpas un Knauķi, Nikolajs Puzikovs un Podziņas, Māris Grigalis un Kukaiņi, kā arī Lienes Šomases audzēkņi un daudzi citi.

 

Piesaki arī savu atvasi!