RezervesDALAS24.lv

Galerijas / Foto

FOTO: Nepieciešams kravas vai pasažieru transports? Mierīgi - ieskaties šeit

FOTO: Nepieciešams kravas vai pasažieru transports? Mierīgi - ieskaties šeit
Foto: Mobitz.lv
KRUSTTEVS.COM · 08.07.2015. 13:04

Nereti gadās nepieciešamība pēc kāda specifiska transporta vai pakalpojuma - piemēram, uz karstām pēdām vajag aizvest kravu no punkta A uz punktu B. Šaja gadījumā vienmēr ieslēdzas Mērfija likums - pats netieku, piekabes nav, laika pa internetu rakāties un apzvanīt pakalpojuma sniedzējus nav... Problēmas birst kā no pārpilnības raga. Tāpēc Mobitz.lv piedāvā visu atrisināt un izdarīt Jūsu vietā! 

 

Mobitz.lv piedāvātais pakalpojumu klāsts ir milzīgs. Vasarā aktuāli kļūst dažādi izbraucieni vai vecpuišu/vecmeitu ballītes, taču svētkos būt par šoferi... Teiksim tā - neskan īpaši daudzsološi. Tāpēc izmanto Mobitz.lv lielisko un kvalitatīvo servisu, kas ļaus Jums izbaudīt sava ceļojuma vai pasākuma norisi pēc pilnas programmas. 

 

Ko vēl piedāvā Mobitz.lv? Drīzāk, vai ir kaut kas tāds, ko viņi nepiedāvā?

 

- Kravas pārvadājumi

- Pasažieru pārvadājumi

- Transporta noma

- Piekabju noma

- Auto tirdzniecība

- Teritoriju apsaimniekošana (Zāles pļaušana Vidzemes reģionā)

  

Tieši tā, sadarbībā ar Mobitz.lv varēsi izbraukāties, atlikt nost īpašuma apsaimniekošanu. Tāpat, ja sirds kāro pēc jauna rumaka, nekādu problēmu vai stresa - visu palīdzēsim atrisināt! 

 

Šķiet neticami? Droši zvani vai raksti Mobitz.lv laipnajam apkalpošanas servisam un noskaidro pats: Telefona nr.: +371 25555515 vai mobitz@inbox.lv !

 

Noteikti apmeklē arī www.mobitz.lv mājaslapu!