RezervesDALAS24.lv

Galerijas / Foto

FOTO: Hennessy XO pulcē Latvijas eliti

FOTO: Hennessy XO pulcē Latvijas eliti
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 08.11.2016. 12:23

4. novembra vakarā Mūkusalas Mākslas salonā Hennessy XO pulcēja uzņēmējus, politiķus un citus konjaka cienītājus, ne tikai lai ļautos dzēriena burvībai, bet arī atklātu septiņas dažādas konjaka garšas ar mākslas un estētikas palīdzību.

 

Pasākuma laikā viesi tika ierauti septiņu mākslas elementu un ēdiena garšu virpulī, kurā varēja notvert visas septiņas Hennessy XO garšas, kas izcili apvienojas dzērienā.

 

Pašmāju izcilais pavārs Artūrs Taškāns bija uzbūris gastronomisku piedzīvojumu, kurā šokolāde veldzējās aukstajā slāpeklī, bet kafija ļāva konjaku katru reizi nobaudīt kā pirmo reizi.

 

Katrai dzēriena garšai tika piemērota atbilstoša estētiskā vizualizācija, kas visspilgtāk atspoguļo specifiku, tādējādi ļaujot katram pašam gūt savu unikālo pieredzi.

 

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, 4finance izpilddirektors Toms Jurjevs, Īpašumu departamenta vadītājs Oļegs Burovs un citi Latvijā pazīstami cilvēki ļāvās Hennessy XO īpašajam piedzīvojumam, kur kopā savijās māksla un konjaks, radot unikālu pieredzi.

 

Cauri garšu Odisejai ceļu rast palīdzēja dāmas, kuras, tērpušās dizaineres Daces Bahmanes tērpos, vakaram piešķīra īpaši elegantu noskaņu.