RezervesDALAS24.lv

Galerijas / Video

VIDEO: Kā no nīsta darba aiziet ar uzvarētāja pompu?

VIDEO: Kā no nīsta darba aiziet ar uzvarētāja pompu?
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 02.10.2013. 15:20

Jau ilgāku laiku jūties iesprūdis savā darbā? Domā, ka tevi neviens neievēro, bet šefs elpo pakausī katru mīļu rītu, lūdzot pienest dienišķo kafiju? Arī nākotnes vīzijas liekas drūmas, jo šķiet, ka tālāk par cieto krēslu un mazo piebāzto būceni ofisa stūri uzkāpt neidosies? Tad zini - tev ir risinājums! Dari kā šī britu meitene - uzfilmē video un aizej pats!

 

Pirmkārt, tu vari samierināties un kafijas filtrus mainīt visu savu atlikušo mūžu, un vienkārši gaidīt, kamēr tavs boss kļūs tik sirms un viņa asinsspiediens tik augsts, ka kafiju nomainīs krūzīte piparmētru tējas. Vai arī cerēt uz labākām dienām, kad tavu ēzeļa cienīgo un slinko kolēģi ar trīsreiz augstāko algu beidzot atlaidīs no darba un tavs boss tevī saredzēs tavu patieso vērtību. Bet sapņi dienas laikā ne vienmēr palīdzēs...Vai arī tu vari darīt kā šī jaunā dāma, kas kompānijā divus gadus nostrādāja par video montieri un ienīda sava bosa piekopto darba politiku.

 

Tā vietā, lai civilizētā veidā iesniegtu atlūgumu, jaunā dāma naktī paslēpās ofisā, uzfilmēja kā lēkā pa bosa kabinetu un pielika treknu punktu savai divus gadus ilgušajai verdzībai. Tā runā, ka meitene jau atradusi jaunu un daudz labāku darbu...