RezervesDALAS24.lv

Intervija / Krusttēvs intervē

Hjū Džekmens (Vilknadzis): Loma filmā mani uzbudina

Hjū Džekmens (Vilknadzis): Loma filmā mani uzbudina
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 26.08.2013. 13:57

44 gadu vecais Hjū Džekmens (Hugh Jackman) ir galvenās lomas atveidotājs filmu sērijā “X-Men”. Šajā Holivudas kases grāvējā Džekmens atveidot tēlu, kas ir divas sejas – Logans cilvēka veidolā un Vilknadzis (Wolverine) jau ir “nedaudz” skarbāks. Piedāvājam interviju ar Hjū, kurā viņš dalās ar saviem iespaidiem par šo filmu!

 

Apraksti sajūtas – Tu atrodies Japānā un piedalies filmas “Wolverine” uzņemšanā!

 

Man patīk Japāna! Esmu te bijis 10 vai 11 reižu. Par filmu? Saviļņojoši un nevarēju sagaidīt brīdi, kad sāksies uzņemšana. Es arī izmantoju iespēju, lai paņemtu savu ģimeni līdzi, jo savādāk mēs uz ļoti ilgu laiku būtu šķirti! Apzinos arī to, ka šo ceļojumu viņi nekad neaizmirsīs!

 

Pastāsti vairāk par laiku, ko pavadīji kopā ar savu ģimeni būdami Japānā?

 

Mēs bieži braucām uz mazu ciematiņu Japānas dienvidos, tur bija ļoti skaisti! Ja vēlējies brokastis rietumu gaumē, tad vajadzēja brīdināt trīs dienas iepriekš! Apzinājāmies, ka mēs patiešām esam ārpus Tokijas! Jāatzīst, ka es patiešām mīlu Japānas ēdienus, tāpat izmantojām iespēju nopeldēties – darījām ļoti daudz fantastisku lietu! Mans lielākais sasniegums – kopā ar dēlu uzrāpāmies Fudži kalnā!

 

Redzams, ka tev patīk sava loma filmā “Wolverine”. Īpašas sajūtas?

 

Es melotu, ja teiktu, ka tā mani neuzrunā vai neuzbudina! Tomēr tas bija mans pirmais darbiņš ASV.

 

Galvenais īpašības, kas tev patīk šajā tēlā?

 

Viņš ir lielisks no jebkura aspekta – tiešām, katra aktiera sapnis. Visu laiku ir adrenalīns, “ekšens” un pat zināma romantika. Pat mani bērni atzīst faktu, ka ir forša sajūta, jo viņu tēvs spēlē šajā filmā galveno lomu!

 

Ko viņi teica?

 

Jautāju savam 13 gadus vecajam dēlam, Oskaram: “Ko tu domā par šo filmu?” Viņš atbildēja nekavējoties: “Lieliska!” Priekš manis tas ir vairāk kā gana!

 

Pastāsti man mazliet sīkāk par šo filmu sēriju!

 

Šis stāsts Vilknadzi ievelk pasaulē, kas ir ārkārtīgi atšķirīga no visām iepriekšējām X-menu filmu sērijām. Tā ir pat vizuāli atšķirīga! Tāpat šeit ir ļoti daudz cīņas, bet pati lielākā kauja ir visas filmas garumā – dilemma starp Logana (Hjū Džekmens) cilvēka un zvēra tēlu. Režisors Džeimss Mengolds (James Mangold) zina kā izveidot filmu, kas ir patiesi jautra, asa un pat skarba sižeta, tomēr spēj nodrošināt patīkamu atmosfēru. Viņš mani spieda, lai kļūstu dziļāks, dusmīgāks, mežonīgāks un pat traks!

 

Izstāsti, kādas sajūtas ir braucot Audi sporta mašīnā, turot rokā bisi un traucoties gar milzīgajiem kalniem.

 

Nē, bet braucām ar to auto pa Sidnejas ielām. Braucām un es tik spēju noelsties un nodomāt, cik mēs ātri braucam. Tomēr Džeimss tik kliedza: “Ātrāk! Pie velna, tas ir nožēlojami, tu taču esi Vilknadzis!” Un tā katru reizi, kad uzņēmām ainu ar mašīnām! (smejas)

 

Tu teici, ka jau ļoti ilgi šo filmu vēlējies uzņemt Japānā. Kāda ir sajūta, kad tas beidzot ir noticis?

 

Ja es pareizi atceros, tad Braienam Singeram (Bryan Singer) bija nostādījums, ka neviens nespēs saprast komiksus video formātā. Tāpēc, ka laikā, kad Braiens veidoja pirmo X-men sēriju, viņš vēlējās, lai tā būtu ļoti cilvēciska. Un, protams, 3D. Viņš bija satraucies, ka cilvēki vai aktieri spēlējot savas lomas pārspīlēs ar tēlojumu. Protams, arī uztvere par komiksiem bija divdimensiāla, lai arī X-men tāda nav! Filmas uzņemšanas laikā komiksus izdalījām slepeni, gluži kā kontrabandu! Katrā ziņā esmu priecīgs, ka viss ir izdevies lieliski!

 

Kas ir Tava mīļākā lieta, priekšmets, kura visvairāk patika no šīs filmas? Kaut ko drīkstēji arī paturēt?


Protams! Man tagad ir Vilknadža nagi! Es vienmēr esmu bijis liels Japāņu samuraju ekipējuma cienītājs. Man tie ļoti patīk – izskatās vareni, skaisti un iespaidīgi! Esmu šo to ieguvis arī no tiem!

 

Avots: http://pcmworldnews.com