RezervesDALAS24.lv

Intervija / Krusttēvs intervē

Ekskluzīvi! Fitnesa modele Karīna Akmens: Vīriešus seksīgus padara pašpārliecinātība

Ekskluzīvi! Fitnesa modele Karīna Akmens: Vīriešus seksīgus padara pašpārliecinātība
Foto: Facebook.com
KRUSTTEVS.COM · 25.02.2014. 06:20

Festivāls „Erots” aicināja uz interviju pašmāju seksīgo un pievilcīgo fitnesa modeli, kura daudzām sievietēm un vīriešiem ir kļuvusi par etalonu. Viņa ir sieviete, kura, pateicoties savam lielajam darbam un milzīgajam gribasspēkam, ir ieguvusi perfekti veidotu augumu un sasniegusi vērā ņemamus rezultātus. Viņa ir guvusi lielu atpazīstamību un novērtējumu ne tikai Latvijā, bet arī otrpus okeānam - Amerikā, kur pašreiz dzīvo, vēsta portāls EROTS.LV !

 

Zināms, ka Tu jau kādu laiku vairs nedzīvo Latvijā. Saki, ar ko tagad nodarbojies? 
Strādāju par privāto treneri manā mīļākajā sporta zālē uz pasaules, kā arī gatavojos nākamajām sacensībām un piedalos fitnesa pasākumos un projektos. (smaida) Es nodarbojos ar savu sirdslietu! Šeit to darīt ir viegli - kad sasniegts vismaz kaut kas, te ir ļoti daudz iespēju.

 

Ja tagad esi vairāk pievērsusies darbam un karjerai, tad privāto dzīvi esi atstājusi otrajā plānā? 
Atklāti sakot, man pašlaik nav privātās dzīves!

 

Kādi plāni šajā jomā? 
Plāni? Nu, dzīve rādīs! Man bija svarīgi iemīlēt sevi, sasniegt noteiktas lietas un stāvokli, atgūt iekšējo harmoniju, un tad jau arī attiecības būs vieglas un patīkamas. Man tikko palika 26 - es pagaidām nesteidzos un nemeklēju.

 

Tagad, kad esi padzīvojusi ASV, vari izvērtēt turienes vīriešus. Kādas atšķirības starp ASV un Latvijas vīriešiem esi novērojusi? Kurus vērtē kā seksuālākus? 
Grūti spriest, jo neesmu te iesaistījusies nekāda veida attiecībās ne ar vienu. Noteikti varu teikt, ka šeit cilvēki nav kompleksu pārņemti un ir saprotošāki - visi! Viņi mīl sevi un novērtē to, ka arī kāds cits mīl sevi un strādā pie sevis pilnveidošanas. Pašpārliecinātība un harmonija vienmēr ir seksīga iezīme vīriešos!

 

Kā ir mainījusies vīriešu attieksme pret Tevi kā sievieti, kopš esi tik lieliskā fiziskajā formā? Esi atzīta par ļoti seksīgu fitnesa modeli! Kāda veida uzmanību no vīriešiem saņem visvairāk? 
Bez izskata izmaiņām esmu kļuvusi arī par savas lietas profesionāli, un fitnesa pasaulē cilvēki mani zina. Tas atsaucas arī uz attieksmi kā pret sievieti. Pārsvarā es komunicēju ar cilvēkiem, kas novērtē darbu, kuru esmu ieguldījusi savā izskatā un izglītībā, un izrāda pret mani cieņu. Protams, man tiek daudz uzmanības kā sievietei, kas mani biedē, domājot par nākotni. Vīrietim ir grūti, kad viņa sievieti vajag tik daudziem. Jābūt ļoti pašpārliecinātam cilvēkam, lai ar to varētu mierīgi sadzīvot!

 

PILNU INTERVIJU LASIET EROTS.LV