RezervesDALAS24.lv

Kungi blogo

'Antra Stafecka ir līka, ļumīga, taukaina, apaļa, rīstās un sagumusi slāj' - tik skarbs ir kritiķis

'Antra Stafecka ir līka, ļumīga, taukaina, apaļa, rīstās un sagumusi slāj' - tik skarbs ir kritiķis
Foto: Publicitātes foto
· 22.03.2015. 19:15

Latvijas pazīstamākais vokālais pedagogs; viņš arī: ārvalstīs atzīts dziedātājs, aktieris, režisors un profesors, kā arī, galu galā, galvenais Talantu Fabrikas žūrētājs! Edgars Kramiņš dusmojas par jauno mūziķu neprofesionalitāti, nesakoptību un ilgstošu nestrādāšanu ar sevi.

 

18. martā koncertzālē „Rīga” notika bijušās fabrikantes Antras Stafeckas pirmā solo albuma „Vientuļā zvaigzne” prezentācijas koncerts.

 

Lai noskaidrotu kā šo pasākumu vērtē vokālais pedagogs, profesors Edgars Kramiņš, uzrunājām viņu dienu pēc koncerta.

 

„Man jūs jāsarūgtina, bet es neapmeklēju šo pasākumu, lai gan tiku aicināts. Apmeklēt šādu pasākumu uzskatu zem sava goda.

 

Ar Antras Stafeckas darbošanos Latvijas popmūzikā esmu pazīstams vairāk kā 3 gadus, kopš strādāju Guntara Rača vadītajā talantu šovā. Īsi to varu raksturot kā spilgtu paraugu mūsu pašmājas popmūzikas spožumam un postam.

 

Atceros, ka pirms neilga laika nācās redzēt viņas uzstāšanos „Muzikālās Bankas 2014” apbalvošanas ceremonijā 2014.gada 24.janvārī. Antras Stafeckas parādīšanās uz skatuves man atsauca atmiņā vienu no bezgaumīgākajiem pēdējā laika priekšnesumiem Latvijas popmūzikā.

 

Proti, nebūdama labā vokālā formā, viņa atļāvās dziedāt ļoti skaisto Gunāra Freidenfelda dziesmu „Kaktuss”, kas sarakstīta aizgājušo gadu labākajās tradīcijās, prasot no dziedātāja vokālo prasmju pārvaldīšanu vismaz 1,5 oktāvas robežās.

 

VISU RAKSTU PAR STAFECKAS NEKVALITATĪVO UZSTĀŠANOS SKATIET ŠEIT