RezervesDALAS24.lv

Kungi blogo / Sports

„Lakers” zaudējumi ir tikai likumsakarīgi...

„Lakers” zaudējumi ir tikai likumsakarīgi...
Foto: Ruinawish.tumblr.com.
Renārs Grāvītis · 06.11.2012. 09:56

Ļoti daudzi zina, ka Kobe Braients nespēj „izvilkt” viens pats komandu.

 

Starpcitu, Losandželosas komandu duelī pret „Clippers”, Braients guva 40 punktus, taču komanda zaudēja ar rezultātu 95:105.

 

Šajā spēlē Kobes efektivitāte laukumā bija visai ievērojama. Braientam bija vajadzīgi „tikai” 23 metieni, lai gūtu 40 punktus, iemetot visus 10 soda metienus.

 

Šis vairs nav Braients, kuru visi zina un ir ienīduši. Pirmajās trīs regulārās sezonas spēlēs Braients vidēji guvis 30.7 punktus, no spēles metot ar 61.4% precizitāti no pustālās distances, un ar 50% precizitāti no trīspunktu līnijas. Braients pašlaik iespējams rāda savu labāko sniegumu – met kā to ir darījis parasti.

 

Bet, tad rodas jautājums – kāpēc pirmajās trīs spēlēs „Lakers” piedzīvoja trīs zaudējumus, kas notika pēdējo reizi 1978.gadā, kas ir Braienta dzimšanas gads?

 

Galvenokārt pēc parādītā snieguma vainīgi, iespējams, ir pat visi komandas spēlētāji. Iespējams arī Neša faktors ir nospēlējis lielu lomu komandas zaudējumos – pirmajā spēlē pret Dalasas „Mavericks” kanādietis guva vien septiņus punktus un atdeva četras rezultatīvas piespēles, arī spēlē pret Portlendas „Trailblazers” nesanāca nekas labāks.

 

Protams, Nešam ir jāizārstē ceļgala trauma, un tad viņš varēs palīdzēt Losandželosas komandai nonākušajā situācijā, lai gan pagaidām Stīvs nav īsti iejuties komandā.

 

Izskatās, ka arī Hovards cenšas vēl iejusties, jo traumas sekas līdz šim ir ietekmējušas viņa sniegumu. Lai gan statistikas rādītāji nav tie sliktākie, Hovards ir spējīgs uz ko vairāk. Tik atlētisks spēlētājs, kā Dvaits Hovards šādas situācijas nedrīkst pieļaut (video).

 

Nenoliedzami daudz lielākam ir jābūt arī rezervistu pienesumam. Spēlē pret Losandželosas „Clippers”, „Lakers” rezervisti guva vien 16 punktus, turpretī „Clippers” sastāvā rezervists Džamals Kraufords viens pats spēja gūt 21 punktu.

 

Arī kļūdas ir būtisks iemesls, kāpēc „Lakers” ir nonākuši šādā situācijā – vienā no spēlēm tieši Braients pieļāva septiņas kļūdas, no komandas 24. Kopumā pirmajās trīs spēlēs „Lakers” pieļāva 59 kļūdas, kas ir daudz.

 

Avots: Bleacherreport.