RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ārkārtas notikumi

Latviešu erotiskā modele Katrīna Valda Kalnozola seksīgi pozē pat pēc autoavārijas - FOTO

Latviešu erotiskā modele Katrīna Valda Kalnozola seksīgi pozē pat pēc autoavārijas - FOTO
Foto: Kaspars Ūdris, Krusttevs.com
Kaspars Ūdris · 31.05.2013. 15:55

Seksīgā dekoltē un kārdinošā minikleitiņā!

 

Pagājušajā nedēļā uz Salu tilta satiksmes negadījumā iekļuvusi uzņēmēja Katrīna Kalnozola. Izrādās, ka šā tilta daudzās bedres nesaudzē pat glītās žurnālu «Playboy» un «Klubs» modeles – apskādēta gan auto riepa, gan arī riteņa disks.

 

Simpātiskā uzņēmēja un deju studijas vadītāja Katrīna Valda Kalnozola (25) ar savām erotiskajām fotosesijām jau guvusi plašu atpazīstamību stiprā dzimuma pārstāvju vidū, tāpēc nav brīnums, ka viņas autoķibele uz tilta izraisīja garāmbraucošo autovadītāju nedalītu uzmanību – vairākos interneta portālos jau drīz vien parādījās bildes no notikuma vietas. Arī to var saprast – ne katru dienu pie noskrūvēta automašīnas riteņa (to paveica tēvs, uzņēmējs Valdis Kalnozols, kurš notikuma vietā ieradās ar draudzeni, uzņēmēju Kristīni Kirilku) uz Salu tilta var redzēt minikleitā tērptas meitenes. Jāpiebilst, ka uz notikuma vietu tika izsaukta arī policija, kas oficiāli fiksējusi negadījumu, līdz ar to var iesniegt prasību tiesā par personiskā īpašuma bojāšanu sliktā ceļu seguma dēļ.

 

Fotogalerijā: 

 

Salu tilta daudzās bedres nesaudzē pat modeles – uzņēmējai Katrīnai Kalnozolai nācās piedzīvot daudz nepatīkamu brīžu.

 

Rīgas reģiona policijas pārvaldes Ceļu policijas 7. rotas vecākais inspektors Juris Zaremba, kurš ikdienā Rīgā strādā uz motocikla, žurnālam »Vakara Ziņas« atzina, ka saskarsmē ar tik skaistām sievietēm ir īpašs prieks strādāt. Katrīnu policists nodēvēja par vienu no pašām skaistākajām Latvijas sievietēm, jo bija jau atzinīgi novērtējis viņas talantu erotiskajās fotosesijās vīriešu žurnālos «Playboy» un «Klubs». Tagad kārtības sargam par piemiņu būs arī foto kopā ar simpātisko modeli.