RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ārkārtas notikumi

Nenotvertu noziedznieku FOTO: IESAKĀM TĀLĀK un palīdzam policijai

Nenotvertu noziedznieku FOTO: IESAKĀM TĀLĀK un palīdzam policijai
Foto: Valsts Policija
KRUSTTEVS.COM · 02.02.2014. 21:46

Valsts Policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa policijas darbinieki meklē četras attēlos redzamās personas, kas izvairās no soda izpildes un no izmeklēšanas, informē VP Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.

 

VP Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirknis meklē notiesāto Denisu Afromejevu, dzimušu 1987.gadā, kurš apsūdzēts par zādzību un tīšu mantas bojāšanu un izvairās no izmeklēšanas.

 

VP Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirknis meklē notiesāto Dmitriju Čulkovu, dzimušu 1993.gadā, kurš apsūdzēts par zādzības izdarīšanu  un izvairās no izmeklēšanas.

 

VP Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirknis meklē notiesāto Vladimiru Fjodorovu, dzimušu 1987.gadā, kurš apsūdzēts par zādzību ar iekļūšanu  un izvairās no izmeklēšanas.

 

VP Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirknis meklē notiesāto Aleksandru Sidorovu, dzimušu 1975.gadā, kurš notiesāts saistībā ar alkoholisko dzērienu vai tabakas izstrādājumu nelikumīgo uzglabāšanu, pārvietošanu vai realizāciju un izvairās no tiesas spriedumā noteiktā soda izpildes.

 

Ja Jūsu rīcība ir informācija par kādu no minētām personām vai viņu atrašanās vietu, lūdzam ziņot pa tālruņiem: 27018751, 64603500, 110 vai vērsties tuvākajā policijas iestādē. Anonimitāte garantēta.