RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ārkārtas notikumi

Bezvēsts pazudis jaunietis - IESAKĀM UN PALĪDZAM ĢIMENEI ATRAST EMĪLU

Bezvēsts pazudis jaunietis - IESAKĀM UN PALĪDZAM ĢIMENEI ATRAST EMĪLU
Foto: No personīgā arhīva
KRUSTTEVS.COM · 06.08.2014. 09:49

Portālā Liepajniekiem.lv vērsās jauniete no Ogres, kura lūdz liepājnieku palīdzību viņas drauga meklēšanā.

 

Linda portālam pastāstīja, ka viņas draugs – 22 gadus vecais Emīls Āboltiņš – pazudis kopš 23.jūlija. Pēdējo reizi tuvinieki viņu redzējuši tieši tajā dienā, kad jaunais cilvēks ciemojies pie vecākiem Suntažos.

 

Pēc draudzenes stāstītā kāds viņu kopējais paziņa Emīlu redzējis vēl 27.jūlijā Salaspilī, kur bijusi puiša dzīves vieta, taču viņa mobilais telefons ir izslēgts kopš 23.jūlija, līdz ar ko ne radiniekiem, ne arī draugiem ar puisi sazināties nav bijis iespējams.

 

Kā stāsta Linda, pazudušā Emīla radinieki jau pagājušajā nedēļā vērsušies Valsts policijā, kur uzrakstījuši iesniegumu par puiša pazušanu. Viņas rīcībā esošā informācija vēsta, ka, veicot Emīla meklēšanu, noskaidrots, ka jaunietis dzīvs un vesels redzēts vēl pagājušajā sestdienā, 2.augustā, kad “stopojis” uz Rīgu. Kāds no autovadītājiem zinājis teikt, ka meklējamajam jaunietim līdzi bijusi paliela soma un viņš skaidrojis, ka vēlas nokļūt Liepājā.

 

Savukārt Lindas un pazudušā Emīla kopējā paziņa Elīna portālam zināja pastāstīt, ka Emīla māte, nespēdama atrast dēlu, pēc palīdzības vērsusies jau pie divām zīlniecēm. Pēc jaunietes teiktā abas gaišreģes apgalvojušas, ka puisis ir Liepājā un dzīvs. Elīna gan ir neizpratnē, ko Emīls varētu darīt Liepājā: “Nevienam no radiniekiem vai paziņām nav tuvu cilvēku šajā pilsētā.”

 

Linda portālam atklāja, ka pirms pazušanas Emīls bijis bez darba, un neslēpa: “Esam nopietni satraukušies, jo mājiniekiem par Emīla atrašanās vietu nav nekādu ziņu kopš 23.jūlija.” Tāpat viņa atzina, ka Emīls bijis iekūlies nepatikšanās, kā dēļ, iespējams, bēguļo. Proti, puisis bijis aizrāvies ar azartspēlēm.

 

Liepājniekus, kuri varētu pazudušā Emīla tuviniekiem sniegt informāciju par pazudušā puiša atrašanās vietu, aicinām zvanīt viņa draudzenei Lindai pa tālruni 22499153.

 

Avots: Liepajniekiem.lv