RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ārkārtas notikumi

Valmieras policija lūdz palīdzību pazudušā Igora meklēšanā

Valmieras policija lūdz palīdzību pazudušā Igora meklēšanā
Foto: Valsts policija
KRUSTTEVS.COM · 11.11.2014. 11:07

Valmieras policija lūdz iedzīvotāju palīdzību 1964.gadā dzimušā Igora Veļikanova meklēšanā, informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Sintija Virse.

 

Vīrietis 27.oktobrī, ap plkat.13 no Bērzaines pagasta “Vākšēniem“ ar autobusu devies uz Valmieru un līdz šim brīdim viņa atrašanās vieta nav zināma.

 

Vīrieša pazīmes - 176 centimetrus garš, druknas miesasbūves, īsiem, melniem matiem, ir bārda un ūsas, pamanāmi kustības traucējumi un dēļ iepriekš gūtas traumas nerunā, izdveš tikai skaņas.

 

Vīrietis bija ģērbies melnas krāsas vējjakā, ap kaklu sarkana šalle, zilās sporta biksēs ar baltām svītrām sānos, zilas krāsas adītā cepurē un kājās melnas kurpes.

 

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis no garām gājējiem mēdz ubagot naudu un cigaretes, kā arī lieto alkoholu.

 

Valmieras policija lūdz vērīgi aplūkot attēlā redzamo vīrieti un, ja jūsu rīcībā ir informācija par viņa atrašanās vietu vai jebkāda cita nozīmīga informācija, kas policijai palīdzētu noskaidrot I.Veļikanova atrašanās vietu, lūdzam informēt zvanot pa tālruņiem 64201354; 28379439 vai 110.

 

Policija jau iepriekš pateicas par sniegto palīdzību.