RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ārkārtas notikumi

Sakarā ar ugunsgrēka izcelšanos restorānā “Tex-Mex”

Sakarā ar ugunsgrēka izcelšanos restorānā “Tex-Mex”
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 14.03.2015. 23:51

Vakardienas, 13. marta, nelielajā ugunsgrēkā restorānā “Tex-Mex”, Rīgā, Dzirnavu ielā 59, neviens nav cietis un ugunsgrēks tika lokalizēts ļoti īsā laika periodā. Šobrīd norit aktīvs darbs pie seku likvidēšanas, lai jau drīzumā restorāns varētu atsākt darbu, bet blakus esošā spēļu zāle “Klondaika” durvis apmeklētājiem šorīt jau ir atvērusi.

 

Kā zināms, ugunsgrēks restorānā izcēlās, aizdegoties ventilācijas sistēmai. Tajā laikā restorānā “Tex-Mex” notika 21 gada jubilejas svinības, taču ugunsnelaimes izcelšanās nekādi nav saistāma ar vakar notikušo pasākumu. Neraugoties uz to, ka restorānā atradās ļoti daudz apmeklētāju, evakuācija notika ļoti raiti un operatīvi, saskaņā ar visiem drošības standartiem.

 

“Mēs izsakām milzīgu pateicību policijai un ugunsdzēsības dienestam par ātro reaģēšanu un profesionālo darbu, kā arī atvainojamies saviem apmeklētājiem par sagādātajām neērtībām. Esam gandarīti, ka cilvēki ārkārtas situācijā saglabāja vēsu prātu un bija ļoti saprotoši. Restorāns, ugunsgrēka dzēšanas darbu laikā, centās uzmundrināt apmeklētājus, pasniedzot cienastu, arī atrodoties uz ielas. Pavisam drīz izziņosim jauno restorāna 21 gada dzimšanas dienas svinību datumu”, informē Agnese Puriņa, restorāna “Tex-Mex” mārketinga speciāliste.