RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ekonomiskās aprises

Diennakts izpārdošanā iegādāti 50 jauni auto

Diennakts izpārdošanā iegādāti 50 jauni auto
Foto: Publicitātes foto.
KRUSTTEVS.COM · 05.06.2012. 14:15

Veiksmīgi noslēgusies „Amserv” grupas „Opel”, „Chevrolet” un „Peugeot” autocentros organizētā ikgadējā automašīnu tirdzniecības akcija „24h izpārdošana”, un, apkopojot tās rezultātus, redzams, ka pārdota 51 automašīna, tajā skaitā viens mazlietots spēkrats.

 

Kā informē „Hansa Auto” mārketinga vadītāja Marika Celma, akcija notika Rīgā, Liepājā un Ventspilī, un tās laikā īpašniekus atradušas 36 jaunas „Opel”, deviņas jaunas „Peugeot”, piecas „Chevrolet” automašīnas, kā arī viens mazlietots auto.

 

„Mums ir prieks, ka akcija „24h izpārdošana” gadu gaitā kļuvusi atpazīstama un Latvijas iedzīvotāji to izmanto, lai automašīnas iegādātos izdevīgāk,” teic „Hansa Auto” tirdzniecības vadītājs Zigurds Liepa, piebilstot, ka šogad akcijas rezultāti ir auguši, turklāt iezīmējusies jauna tendence - pircēji priekšroku dod jaunām, nevis mazlietotām automašīnām.

 

Akcijas laikā pieprasītākās bija „Opel Astra Classic Caravan” un „Astra Classic” automašīnas, tām sekoja „Opel Insignia HB” un „Insignia Sports Tourer”. Jaunus saimniekus ieguva arī jaunākais „Opel” salonos pieejamais modelis „Zafira Tourer”, dažādi „Chevrolet” modeļi un komerctransports.

 

Spītējot ne pārāk labvēlīgajiem laika apstākļiem, autocentros valdīja neformāla gaisotne. „Opel” autocentros viesi tika cienāti ar alu „Hefeweissbier”, kas tika piegādāts no pasaulē vecākās alus darītavas „Weihenstephan”, kas atrodas Bavārijā.