RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ekonomiskās aprises

Atklās pirmo „Saimes” zemnieku produkcijas veikalu

Atklās pirmo „Saimes” zemnieku produkcijas veikalu
KRUSTTEVS.COM · 20.06.2012. 00:15

Atbalstot Latvijas ražotājus un ņemot vērā arvien augošo pircēju interesi par kvalitatīviem pašmāju produktiem, piektdien, 22.jūnijā pulksten 11.00 „Maxima XXX” lielveikalā Rīgā, Slokas ielā 115 tiks atklāts pirmais Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības (LPKS) „Saime” produkcijas veikals.

 

Pasākuma ietvaros mediju pārstāvji tiks informēti par šādu projektu lomu un nozīmi saimniecību atbalstīšanā un pašmāju produktu ražošanas attīstīšanā, kā arī iepazīstināti ar projektā ieguldītajām investīcijām un nākotnes plāniem.

 

LPKS „Saime” mērķis sadarbībā ar veikalu tīklu „Maxima” ir apvienot Latvijas saimniecības un sniegt iespēju arī mazajiem ražotājiem piedāvāt ekoloģisku, augstas kvalitātes pašmāju lauku produkciju arvien plašākam pircēju lokam. „Saimes” biedri ir nozares lielākie un stabilākie kooperatīvi, kā arī citi pašmāju produktu ražotāji.

 

„Saimes” veikaliņā ikvienam pircējam būs iespēja iegādāties dažādus Latvijas lauku labumus, tostarp piena, gaļas un maizes izstrādājumus, kā arī dažādas kūkas, ievārījumus, konservētus augļus un dārzeņus, medu, sulas, tējas un citus kvalitatīvus un gardus Latvijā ražotus produktus.