RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ekonomiskās aprises

BALTA noslēgusi lielāko autoparka apdrošināšanas darījumu Baltijā

BALTA noslēgusi lielāko  autoparka apdrošināšanas darījumu Baltijā
Foto: no boyedittingcrew.blogspot.com (fotogrāfijai ir ilustratīva nozīme)
KRUSTTEVS.COM · 12.11.2012. 11:52

Latvijā lielākā apdrošināšanas sabiedrība BALTA (RSA Grupa) sadarbībā ar brokeru kompāniju „Aon Baltic” ir parakstījusi līgumu ar vienu no Eiropā lielākajiem autoparku vadības un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzējiem „ALD Automotive” par tā Latvijā pārvaldītā autoparka apdrošināšanu. Noslēgtais darījums ir visas Baltijas mēroga, un to palīdzēs realizēt gan BALTA māsas kompānijas Lietuvā un Igaunijā, gan „Aon Baltic” tīkls kaimiņvalstīs. Pašlaik „ALD Automotive” Baltijā kopā pārvalda vairāk nekā 3 000 spēkratu, tādejādi noslēgtais sadarbības līgums ir lielākais autotransporta apdrošināšanas darījums Baltijā.

 

Noslēgtā sadarbības līguma ietvaros BALTA ar brokera „Aon Baltics” palīdzību sniegs KASKO un OCTA apdrošināšanu „ALD Automotive” vairāk nekā 1 200 automašīnu lielajam autoparkam Latvijā, kas pamatā sastāv no vieglajām automašīnām, kuras ir nodotas nomā uzņēmuma klientiem. Pakalpojums tiks sniegts visu trīs Baltijas valstu autoparkiem, BALTA to palīdzēs realizēt māsas kompānija „Lietuvos Draudimas” Lietuvā un „RSA Kindlustus” Igaunijā, kā arī brokera tīkls visā Baltijā. Noslēgtais līgums paredz arī individuāli klienta vajadzībām pielāgotu atlīdzību izmaksas procesu, kas ļaus paātrināt apdrošināšanas gadījumu izskatīšanu un atlīdzību izmaksu.

 

„Ar „ALD Automotive” sadarbojamies jau ceturto gadu, tādēļ arvien labāk spējam sniegt uzņēmuma individuālajām vajadzībām atbilstošus pakalpojumus ar augstu pievienoto vērtību, ko nodrošina efektīvs sadarbības modelis. Tā ietvaros apdrošināšanas atlīdzību gadījumos spējam operatīvi pieņemt lēmumus un attiecīgi reaģēt ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskā mērogā,” skaidro BALTA korporatīvo klientu un partneru apdrošināšanas biznesa vadītāja Ilze Pāne.

 

Tajā pašā laikā „Aon Baltic” Latvijas filiāles vadītājs Aigars Milts uzsver, ka šāda individuālā pieeja ir ļoti būtiska tieši lielu autoparku uzturēšanā, jo uzņēmumam jāspēj sevi pasargāt no plaša risku klāsta, vienlaikus saglabājot iespēju ātri novērst nodarīto kaitējumu autotransportam, lai pēc iespējas drīzāk nodrošinātu atgriešanos ierastajā dzīves ritmā.

 

Savukārt „ALD Automotive” vadītājs Latvijā Andrejs Pančenko norāda: „Mums un mūsu klientiem ir svarīgi būt pārliecinātiem, ka sadarbības partneris būs uzticams, bet tā sniegtie pakalpojumi – kvalitatīvi. Ilggadējā sadarbība ir pierādījusi, ka BALTA un „Aon Baltics” spēj sniegt nepieciešamo pakalpojumu kvalitāti, turklāt nodrošināt ātru un profesionālu apkalpošanu. Šo iemeslu dēļ arī šogad par saviem partneriem izvēlējāmies nozares līderus, kurus raksturo stabilitāte un uzticamība.”

 

Par „ALD Automotive”


„ALD Automotive” ir viens no vadošajiem un lielākajiem autoparku vadības un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzējiem Eiropā ar vairāk nekā 60 gadu pieredzi. Uzņēmums darbojas 37 valstīs, nodarbina aptuveni 4 200 cilvēku, kopumā tas pārvalda apmēram 950 000 automašīnu.

 

Baltijā „AON ALD Automotive” darbojas kopš 2005.gada, kad tika uzsākta uzņēmuma darbība Igaunijā. 2006.gada sākumā tika nodibināts uzņēmums Lietuvā, un kopš 2006.gada vidus pakalpojumi ir pieejami arī Latvijā. Baltijā „ALD Automotive” pārvalda 3 000 automašīnu lielu autoparku un nodarbina 36 darbiniekus.