RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ekonomiskās aprises

„Latvijas balzams” veikali sāk piedāvāt pakalpojumus arī internetā

„Latvijas balzams” veikali sāk piedāvāt pakalpojumus arī internetā
Foto: vieglicelot.lv (ekrānšāviņš no interneta)
KRUSTTEVS.COM · 30.11.2012. 07:16

Ņemot vērā patērētāju iepirkšanās paradumu maiņu un augošo interesi par pirkumiem interneta vidē, “Latvijas balzams” (LB) veikalu ķēde ir atvērusi savu interneta veikalu - www.lbveikali.lv. Pētījumi liecina, ka Latvijā šobrīd jau 40% interneta lietotāju iepērkas internetā biežāk nekā reizi gadā*, un interneta pasūtījumus atzinīgi vērtē  korporatīvie klienti.

 

Tiešsaistē pircēji jaunajā LB interneta veikalā varēs iegādāties produktus četrās kategorijās: alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni, saldumi un dāvanas.

 

Lai izslēgtu iespēju, ka alkoholiskos dzērienus iegādājas personas jaunākas par 18 gadiem, saņemot pasūtījumu pircējam – fiziskai personai ir jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.

 

“Skatoties no biznesa attīstības perspektīvas, arvien vairāk tirdzniecības ķēdes visā pasaulē atver savus interneta veikalus. Redzam, ka LB veikaliem tā ir iespēja strādāt  galvenokārt ar divām auditorijām - pirmkārt, tie ir korporatīvie klienti, kam nepieciešams ērti iegādāties produkciju lielos apjomos, īpaši laikā, kad tuvojas svētku pasākumi darbiniekiem. Otra auditorija ir interneta lietotāji, kam svarīgi ir iegādes ērtums un pievilcīga cena,” skaidro LB veikalu tīkla tirdzniecības vadītāja Daiva Koroševska.

 

Kā stāsta D.Koroševska, par LB interneta veikala pakalpojumiem jau aktīvi interesējas tieši korporatīvie klienti. Vidējā pirkuma summa ir ap 200 latiem.

 

Jaunajā interneta veikalā ir pieejams visplašākais LB specializēto veikalu sortiments -  vairāk nekā 700 dažādi alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni, saldumi un dāvanu komplekti. Pasūtījumiem, kuru summa ir 100 lati un vairāk, tiek nodrošināta bezmaksas piegāde Rīgas robežās. Norēķināties par pirkumu jaunajā interneta veikalā var gan skaidrā naudā, gan ar pārskaitījumu.

 

“Savukārt tie klienti, kuriem ir svarīgs kompetenta pārdevēja padoms, ir laipni gaidīti jaunajā LB Outlet veikalā Spīķeros, kur palīdzēsim arī ar lielāka apjoma pasūtījumiem gan fiziskajām, gan juridiskajām personām”, norāda D.Koroševska.


Šobrīd AS „Latvijas balzams” ir 50 firmas veikali Latvijā, kas pieder S.P.I Group uzņēmumam SIA „Bravo”.  Tie veidoti pēc vienotas koncepcijas kā specializēti alkoholisko dzērienu veikali, ar pircējam viegli atpazīstamu veikala ārējo veidolu un vienotu standartu klientu apkalpošanā. Veikalos iespējams iegādāties visus AS „Latvijas balzams” Latvijas tirgum paredzētos dzērienus, dažādus importētos alkoholiskos dzērienus un citus pārtikas produktus.